Srcee
Unforgettable
- Член од
- 29 април 2008
- Мислења
- 5.275
- Поени од реакции
- 3.496
Bran го уби Locke, кој што го осакати Jaime, кој пак го осакати Bran. Колку е убаво кога вака ќе се спојат некои нишки во приказната.
Ова треба и во оваа тема да стои.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Bran го уби Locke, кој што го осакати Jaime, кој пак го осакати Bran. Колку е убаво кога вака ќе се спојат некои нишки во приказната.
Тие шо ти кажале те лажат....Ќе може некој да ми објасни или да ми даде линк за нарачување од Amazon со достава во Македонија? Се распрашував и ми кажаа дека од амазон не се вршело достава во Македонија, а јас ги најдов книгите од таму за евтини пари.
Благодарам однапред.
Така е, Lysa и кажа се на Sansa пред да дојде Petyr и да ја турне. Зошто не ти е логично?Дечки, сцената со Литлфингр и Лајса од минатата епизода, во која се открива дека Литлфингр уствари стои зад се, во книгите од чива гледна точка е раскажано? Единствениот логичен одговор ми е Санса. Ама тоа би значело дека таа уствари знае за тоа, што и не ми е логично.

Интересна теорија ако онака ги извадиш сите цитати од контекст. Можно е, не викам не.Јас па чекам некој да изрази желба. Океј, почнувам, one at a time.
Оберин го има отруено Тајвин Ланистер пред да умре. Еве зошто.
Интересна теорија ако онака ги извадиш сите цитати од контекст. Можно е, не викам не.
Но што бара тогаш Tywin во евидентно добро здравје да ужива со Shae предходно пред Tyrion да му пресуди? Или можеби затоа отишол во WC, диареја и повраќање? Можеби отровот почнал да делува?

) читајќи ја содржината.499 ден. Преводот е одличен.За оние што до сега не виделе, пред некој ден во Топер во ГТЦ:
![]()
За жал, не стигнав да прашам за цената.