G
_Ghost_
Гостин
Како очекуваме дека ќе бидеНајдобро форумски да се збереме и групно да идеме Ако сте за нормално
Како навистина ќе биде
Како очекуваме дека ќе бидеНајдобро форумски да се збереме и групно да идеме Ако сте за нормално
Кој очекува дека ќе биде вака на 3D кино бе?Како очекуваме дека ќе биде
U miss my pointКој очекува дека ќе биде вака на 3D кино бе?
I'm just messin with'yaU miss my point
не се потрудив доволно да најдам подобра слика за експектејшнс
Вакви мислам дека беа.Некој што бил, ако може слика (или уште поубаво, модел) на наочарите што ви ги даваат?
4D кино го викаат она кое покрај тоа што гледаш во 3D, овде осеќаш и мириси, и разни други ефекти, столчињата се клатат и сл. зависно од дешавките во филмот. Е сега дали имало смисла или не незнам баш.4Д Кино не постои а не ни може да постои.
Четвртата димензија е време, па размисли како може 4Д кино! А тоа со мирис и дожд неможе да се нарече 4Д и нема смисла.
Со тоа што се донесе 3Д кино во Македонија го искажува големото напредување на државата.Македонија оди напред
Сепак не би го гледал филмот Пина кој е досаден филм, јас идам на „Најмрачниот час“
Дали тоа значи дека ако некој кака во WC, you know...4D кино го викаат она кое покрај тоа што гледаш во 3D, овде осеќаш и мириси, и разни други ефекти, столчињата се клатат и сл. зависно од дешавките во филмот. Е сега дали имало смисла или не незнам баш.
А покрај радостите за 3D, во најава е 4D во Скопје во новиот трговски комплекс „Александрија“ кој се гради во Карпош 3. Подолу е пост од човек што работи на проектот.
Извадок од build.mk
Можеби, незнам, не сум глеал во 4D досеаДали тоа значи дека ако некој кака во WC, you know...
Мислиш ќе биде целосно во 3D ? The Darkest Hour беше во 3D само на моменти т.е кога вонземјаните ќе се уништеа (што многу ме нервираше).The Darkest Hour е еден од нај-cheesy филмови што ги имам гледано.
Инаку одвај чекам Star Wars ep. I:The phantom menace другата недела
Иако директорот на МКЦ има исто име и презиме како мене не можам да ти одговорам на тоа прашање.Мислиш ќе биде целосно во 3D ? The Darkest Hour беше во 3D само на моменти т.е кога вонземјаните ќе се уништеа (што многу ме нервираше).
мислам дека и The Darkest Hour беше целосно во 3D, само што во тие сцени повеќе се осеќаше 3D ефектот.Мислиш ќе биде целосно во 3D ? The Darkest Hour беше во 3D само на моменти т.е кога вонземјаните ќе се уништеа (што многу ме нервираше).