3D во кино Милениум

• Креатор на темата Креатор на темата Tonchie
  • Време на започнување Време на започнување
Денес баш го гледав "Најмрачниот час".
Добар филм со добри ефекти, содржината не е нешто нај нај, но јас би одел уште еднаш да го гледам (Закаснив првите 20 минути :P).
Имам бесплатен влез за уште еден, кој сака, бујрум, нека повели!

Добро,а што е работава со опремата во кино Милениум.Слушнав дека имале некој проблем.Вистина ли е ова и кој е проблемот.Туку дај некој сподели информации за ова киново што е во Кавадрци или Неготино(каде беше точно,не памтам).За него ништо не спомнавме

Финтата е тоа што имаше само една проекција за сега и тоа беше со покани, како прва проекција и отварање. Иначе овде ги има новостите за наредни проекции. Од мај пишува дека ќе почнат со премиери, дотогаш ќе емитуваат други 3Д филмови, а воедно и 2Д. :)

http://www.facebook.com/pages/3D-Kino-Kavadarci/288307521181349

на официјалната страна Кино Миленум на фејсбук
Од 25.02.2012 на репертоар на вашето омилено скопско кино - кино Милениум, епскиот "Star Wars: Episode I The Phantom Menace" во 3D!!!

Е тоа се чекаше.
Сега уште друштво да се најде и директива на 3Д

Тоа бе Милениум бе тоа !!!

Само сега карти за првите 2-3 дена потешко ама нвм ќе се снајдеме.

Важно :vozbud: !

на официјалната страна Кино Миленум на фејсбук
Од 25.02.2012 на репертоар на вашето омилено скопско кино - кино Милениум, епскиот "Star Wars: Episode I The Phantom Menace" во 3D!!!
Очигледно го читаат форумов :)

Имам читано критики дека 3-Д верзијава на Star Wars е големо срање.
Јас и овој филм ќе го прескокнам.

Имам читано критики дека 3-Д верзијава на Star Wars е големо срање.
Јас и овој филм ќе го прескокнам.
Затоа јас лично не верувам на критиките од други луѓе се додека не видам сам со свои очи и мислењето после за мене си го задржувам.

Филмот е добар баш ќе видам и во кино каков е, 3Д-то ми е бонус.

Аиде да се собереме 10 души и да идеме на Star Wars!

Нормално ќе е чкарт зашто не е сниман специјално за 3D, ама дај шта даш, уште еднаш Лајам Нисон да си го видам пред да умре!

Импресии од некого?
Да даде некаков осврт од идење до гледање и до враќање?

За Star Wars и да се собереме за да одиме, првите 2-3 дена не верувам карти да најдеме. Така да ако одиме некаде после 28ми ќе биде :)

Некој што бил, ако може слика (или уште поубаво, модел) на наочарите што ви ги даваат?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom