3D во кино Милениум

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Пензионерски синдром :D

Не биди на ПЦ 10 дена, поседи после тоа 2-3 саата и ќе видиш како ќе почнат одма очите и главата да болат.
Па не значи и јас ако седам на ПЦ 10 и после тоа седнам 2-3 саата и на мене ќе ме болат очи и глава. :D Сум направил така.

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Пензионерски синдром :D

Не биди на ПЦ 10 дена, поседи после тоа 2-3 саата и ќе видиш како ќе почнат одма очите и главата да болат.
Мојот синдром.
Седи на писи 10 дена, стани на 2-3 саата - болат очи и глава од нормалниот свет.

Член од
17 август 2011
Мислења
10.261
Поени од реакции
18.217
4D го викаат ради маркетиншки трик каква уште една димензија..Знаеш ли што се димензии уопште.

Член од
9 мај 2011
Мислења
278
Поени од реакции
65
Не е до очилата, и во другите држави каде што се емитуваат филмови во 3Д, некои луѓе чуствуваат симптоми како главоболки, вртоглавица, гадење. Тоа си е индивидуално, еве јас вчера бев во киното да гледам филм и не осетив никакви такви симптоми.
isto i jas,nemav problemi od 3dto
--- надополнето: 12 февруари 2012 во 14:40 ---
Харолд И Кумар, па уште и у 3Д - највисоко ниво на мазохизам...
Ова што било преполно за Пина... не верувам дека на барем 50%-60% им се гледа(ло) таков филм - уметнички/документарец, него ради помодарство потрчале, да се фалат после дека блаблабла први гледале у 3Д. :P
ja se zaletav da go gledam filmot samo za u 3d ali ne e veke vo 22;30 damn

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.707
Поени од реакции
11.530
Два филма 2 недели у пм, дај нека сменат, пак да одам :D
Инаку, поназад прочитав дека 200 денари се плаќа, а 50 денари ти враќаат со враќањето на очилата. Мене не ми вратија 50 денари, а мислам дека и на никој друг ?

G

_Ghost_

Гостин
Два филма 2 недели у пм, дај нека сменат, пак да одам :D
Инаку, поназад прочитав дека 200 денари се плаќа, а 50 денари ти враќаат со враќањето на очилата. Мене не ми вратија 50 денари, а мислам дека и на никој друг ?
И мене не ми вратија, и првпат слушам за ова.

Член од
2 октомври 2009
Мислења
958
Поени од реакции
238
i mene ne mi vratija, koga si odevme samo gi frlas naocarite vo kutijata i si odis

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.707
Поени од реакции
11.530
Моја грешка, грешка сум прочитал поназад.

не сум у ред последните 2-3 дена, не ми замерувајте :D

Член од
9 мај 2011
Мислења
278
Поени од реакции
65
Член од
12 декември 2010
Мислења
310
Поени од реакции
101
Добро,а што е работава со опремата во кино Милениум.Слушнав дека имале некој проблем.Вистина ли е ова и кој е проблемот.Туку дај некој сподели информации за ова киново што е во Кавадрци или Неготино(каде беше точно,не памтам).За него ништо не спомнавме

P

PewDiePie

Гостин
Добро,а што е работава со опремата во кино Милениум.Слушнав дека имале некој проблем.Вистина ли е ова и кој е проблемот.Туку дај некој сподели информации за ова киново што е во Кавадрци или Неготино(каде беше точно,не памтам).За него ништо не спомнавме
Никаков проблем нема.

G

_Ghost_

Гостин
Мислам дека имаше друга тема за 3д кина низ Македонија, би требало таму да има некои информации за то.

Kajgana Shop

На врв Bottom