3D во кино Милениум

• Креатор на темата Креатор на темата Tonchie
  • Време на започнување Време на започнување
Најдобро форумски да се збереме и групно да идеме :) Ако сте за нормално :D
Како очекуваме дека ќе биде
400_F_5257369_qdgMplDM3UeEP3gzO2wAnDneNYmz7m2n.jpg

Како навистина ќе биде
movie%2Btheater-crowd.jpg

:D

Star wars phantom menace во кино Милениум во 3Д, следна сабота, е ова мора да се иде.

4Д Кино не постои а не ни може да постои.
Четвртата димензија е време, па размисли како може 4Д кино! А тоа со мирис и дожд неможе да се нарече 4Д и нема смисла.

Со тоа што се донесе 3Д кино во Македонија го искажува големото напредување на државата.Македонија оди напред :)

Сепак не би го гледал филмот Пина кој е досаден филм, јас идам на „Најмрачниот час“(y)

4D кино го викаат она кое покрај тоа што гледаш во 3D, овде осеќаш и мириси, и разни други ефекти, столчињата се клатат и сл. зависно од дешавките во филмот. Е сега дали имало смисла или не незнам баш.

А покрај радостите за 3D, во најава е 4D во Скопје во новиот трговски комплекс „Александрија“ кој се гради во Карпош 3. Подолу е пост од човек што работи на проектот.

2e329lw.jpg

Извадок од build.mk

4D кино го викаат она кое покрај тоа што гледаш во 3D, овде осеќаш и мириси, и разни други ефекти, столчињата се клатат и сл. зависно од дешавките во филмот. Е сега дали имало смисла или не незнам баш.

А покрај радостите за 3D, во најава е 4D во Скопје во новиот трговски комплекс „Александрија“ кој се гради во Карпош 3. Подолу е пост од човек што работи на проектот.

2e329lw.jpg

Извадок од build.mk
Дали тоа значи дека ако некој кака во WC, you know... :)

Ајмо, си земав карти за Најмрачниот час.

Знам дека е филмот тапа, ама убеден сум дека подобро ќе се осети 3D ефектот отколку на Star Wars. На картите пишува МКЦ, што некако ми создава забуна... Сигурно се проекциите во ГТЦ, а не во МКЦ, така? :pos:

The Darkest Hour е еден од нај-cheesy филмови што ги имам гледано.
Инаку одвај чекам Star Wars ep. I:The phantom menace другата недела :D :vozbud::vozbud:

The Darkest Hour е еден од нај-cheesy филмови што ги имам гледано.
Инаку одвај чекам Star Wars ep. I:The phantom menace другата недела :D :vozbud::vozbud:
Мислиш ќе биде целосно во 3D ? The Darkest Hour беше во 3D само на моменти т.е кога вонземјаните ќе се уништеа (што многу ме нервираше).

Мислиш ќе биде целосно во 3D ? The Darkest Hour беше во 3D само на моменти т.е кога вонземјаните ќе се уништеа (што многу ме нервираше).
Иако директорот на МКЦ има исто име и презиме како мене не можам да ти одговорам на тоа прашање.
Живи били па видели :D

мислам дека и The Darkest Hour беше целосно во 3D, само што во тие сцени повеќе се осеќаше 3D ефектот.

чим е 3D филмот, веројатно е цел 3D, а не хибрид 2D/3D... така барем ја мислам, така ми изгледа логично.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom