Да не му е кинески ајфонот на другарти?
HiPhone : ))))))))))))))))))))))))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да не му е кинески ајфонот на другарти?
Може. Иди во settings/general/network/Cellular data network и во полињата внеси нешто без везе.На пример во сите пиши: none. После пробај па кажи ми![]()
МОРА да имаda ne zgresi neso so oba Cellular data network zaso nema takvo nesto vo settings/general/network.....
За ова зборувамЕве јас на iPhone 3G немам Cellular data network во settings/general/network
Ај УБАВО пребарај по settings менито.ТВРДАМ дека ќе ти излезе нешто вакво ако пребараш МОРА да ти излезат овие полиња :smir:nema takvo nesto kaj mene. za Scofield
МОРА да има
За ова зборувам
![]()
На шпански да не зборам?
http://www.wonderhowto.com/how-to/v...lar-data-network-tab-on-the-iphone-3g-283177/
А бе да го мочам,пред 2 дена на другар ми истово му го средував на 3G,ама не знам точно кај влегов во тоа сетинзите :kesa:Хахаха не се инати коа ти имаш 2G ... :baeh:
i-phone 3GS има екран на допир, 3 мегапиксели камера а Nokia N97 има екран на допир, 5 мегапиксели камера и QWERTY тастатура. И јас порано мислев дека i-phone 3GS е подобар ама многу брзо се загрева, деликатен е и батеријата ако се расипе му кошта 80 евра. За цена i-phone 3GS е многу поефтин од Nokia N97. Сепак Nokia си е Nokia. Јас би ти препорачал Nokia N97.
Има повеќе апликации за iPhone него за Symbian, така да не кажувај апсурди...
Камерата стварно му е слаба страна на iPhone, а мислам дека 3GS-от има GPS, поправете ме ако грешам.![]()
И 3G и 3GS има GPS ама мапи нема добри за Македонија, 3GS има 3 мегапиксели со тач фокус
А бе да го мочам,пред 2 дена на другар ми истово му го средував на 3G,ама не знам точно кај влегов во тоа сетинзите :kesa:
Торте, немој вака те моламGoogle Maps фабрички што си иде со телефонот има брилијантна мапа, поготово за Скопје, со сите можни најмали улички, паркинзи, бензински пумпи, болници, амбасади, знаменитости, фирми, кафичи...