џимеј
џимилино
- Член од
- 4 март 2007
- Мислења
- 10.477
- Поени од реакции
- 25.451
Најде преводи? Ако најде дај линкчеЈас ги изгледав првите 3, и страшно се попалив. Во 4тата ќе видиме што е уствари целата работа, али и јас осеќам ќе биде нешто невидено;D

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Најде преводи? Ако најде дај линкчеЈас ги изгледав првите 3, и страшно се попалив. Во 4тата ќе видиме што е уствари целата работа, али и јас осеќам ќе биде нешто невидено;D

Најде преводи? Ако најде дај линкче![]()

) ме плени муабетов од Џек: You are the only people thet I trust right now, незнам кога последен пат им верувал на некои други Има бе на поднаписи за сите 4 епизоди, али јас на англиски ги гледам, македонски тешко дека ќе најдеш.Најде преводи? Ако најде дај линкче![]()
На 11 септември 2001 г. за само неколку часа 4 авиони беа киднапирани,2 од нив удрија во кулите-близначки,еден во пентагон(официјална верзија),а еден се урна во Пенсилванија(официјална верзија),северната кула се урна,а по нејзе и јужната.А колку работи измеѓу се издешавале кои се неофицијални и тајни да не прајме муабет.Доволно материјал за 10 сезони на 24.За само неколку часа дечко...неколку часа.Ја гледав првата сезона и не ми се допадна баш серијата. Има многу нелогични работи. Најнелогично е тоа што за време од 24 часа (едно денонокие), семејството на Џек е киднапирано, бега семејството, пак ја киднапираат керка му, жена му добива амнезија и пак и се врака секавањето. Волку работи се случуваат само во некој нискобуџетен научно фантастичен филм.

На 11 септември 2001 г. за само неколку часа 4 авиони беа киднапирани,2 од нив удрија во кулите-близначки,еден во пентагон(официјална верзија),а еден се урна во Пенсилванија(официјална верзија),северната кула се урна,а по нејзе и јужната.А колку работи измеѓу се издешавале кои се неофицијални и тајни да не прајме муабет.Доволно материјал за 10 сезони на 24.За само неколку часа дечко...неколку часа.![]()

Знаев, знаев што ќе се деси!
Ни претстои највозбудливата сезона според мене. Иако CTU веќе го нема, повторно старата екипа да се собере (најважните од старата екипа) е возбудлива работа.
Сценаристите го оправдаа чекањето. Првиве 4 епизоди пред се' се премногу напнати и незнам колку е интересно да споменам, ама ниеден среќен детаљ нема.
Нема ни хемија меѓу некои ликови, иако од Рене очекувам да се заљуби во Џек.
Longing for the next episode![]()

Мене Надја стопати поубава ми беше од РенеАбе све топови ги ставаат таму да се главни на тоа агенциите..
Претходно онаа Надја ,сеа Рене.. која од која![]()