24

• Креатор на темата Креатор на темата CT
  • Време на започнување Време на започнување
Fuck, добра епизода. Најдобра до сега ми се чини. Мислам дека и по се претседателката греши во одлуката. Следниот напад на Дубаку мислам дека може да биде остварен.
На Џек му порасна коса, аку и тоа е убаво.
Ме нервираат ФБИ.

Ме интересира дали Тони и жена му се појавуваат во некоја од 4., 5. сезона.....

Ме интересира дали Тони и жена му се појавуваат во некоја од 4., 5. сезона.....
Мишел, жената на Тони умира во првата епизода од сезона 5.
Тони наводно умира на средината од сезона 5.
Ама сега, во сезона 7 Тони се појавува жив:icon_lol:.

И мене Тони ми е омилен лик:). Ти до кај си со гледање?
Ги имаш изгледано 6-те сезони или на А1 ги пратиш?

И мене Тони ми е омилен лик:). Ти до кај си со гледање?
Ги имаш изгледано 6-те сезони или на А1 ги пратиш?
За жал, јас од мрежа, бесплатно ја симнав пред некој месец 3. сезона и ја изгледав, ама уште еднаш не им текна да ги upload-ираат и другите сезони, а само што станав зависна:tapp:. После почнав 4. сезона, првите две епизоди да ги гледам на нет, па пак за жал (и малер), ми го ограничиа интернетот. И сега планирам барем на 2 месеци да се префрлам на неограничен, да ги симнам сите сезони и да си ги гледам мекамски :)
А не знам зошто новава (во 4. сезона) ме нервира малку, уште од Никита, ама не знам во 24 каква е, само 2 епизоди имам гледано :( :toe:

Ej колку ми е криво сеа почнав да ја следам серијава. Три епизоди само :( Ама сфатив од прилика.....Ми е жал за ова детево Б... шуба женска му ја килнаа :(.

Fuck, добра епизода. Најдобра до сега ми се чини. Мислам дека и по се претседателката греши во одлуката. Следниот напад на Дубаку мислам дека може да биде остварен.
На Џек му порасна коса, аку и тоа е убаво.
Ме нервираат ФБИ.
Да се надоврзам :icon_lol:
очигледно не може "машка" работа да изврши жена (се однесува на Мадам Президент и нејзините одлуки) , во овие моменети најдобри одлуки носеше Дејвид Палмер :cry:
Мислам дека е грешка што Рене ја запознаа за undercover ситуацијата што работат Џек, Тони и остале. Џек најдобро си кажа, во моментов на никој во FBI не може да му е верува (а Рене не е исклучок),
со душа ја чекам следната епизода:vozbud:

прашање за тие што ги имаат гледано од 1-6 сезона до сеа.. јас го следам 24 на А1 и сеа сакам да го симнам играниот филм и да ве прашам дали е поврзан со сезоните? т.е. ќе можам ли да го разберам ако ги немам догледано 4, 5 и 6 сезона ?

прашање за тие што ги имаат гледано од 1-6 сезона до сеа.. јас го следам 24 на А1 и сеа сакам да го симнам играниот филм и да ве прашам дали е поврзан со сезоните? т.е. ќе можам ли да го разберам ако ги немам догледано 4, 5 и 6 сезона ?
Поврзан е. Дејствието му се одвива меѓу 6-та и 7-ма сезона.
Мој предлог, гледај ги првин 6-те сезони, па потоа филмот.

Прелаз од 6та во 7ма сезона е.

Штета што толку симпатична девојка како Саманта имаше толку кратка улога :cry:
ај ваљда Ким и Одри ќе ги вратат :icon_lol:

Штета што толку симпатична девојка како Саманта имаше толку кратка улога :cry:
ај ваљда Ким и Одри ќе ги вратат :icon_lol:
Замисли, Ким не ја сакав како улога после сцената во третата сезона кога нејзиниот дечко, на пат да избегаат од ЛА каде има бомба, ќе го удри на полицаецот за да се истумба колата и таа да избега.
И дечко и ги загубува нозете, и и се јавува од болница да и каже - Не сакам повеќе да те видам. Страшна сцена:vozbud:
После Ким, од ко почна да не го сака татко и, не ја сакам ни јас.
За сексапилна е сексапилна, ама штета што и се утна улогата.

После Ким, од ко почна да не го сака татко и, не ја сакам ни јас.
Ако се врати ќе се смират, не може вечно да се скарани,
сепак он је Џек, не може таа да му биде љута него :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom