Јас го чекав само 1 денОмг омг. Една година го чекав, и еве го конечно.
Адреналинов е на бајаги високо ниво
Дај линкче да видамИзлезено е 17-минутно preview од првата епизода на 7 сезона...
Верувај ми, ако прајме муабет за серија која со својата константност не губи на квалитет во ниту една сезона тоа е оваа.По заслуга на џимеј продолжив со гледање на сезониве од кај шо застанаја А1-овци. Имам уште 3 епизоди од третава сезона и уште плус 3 сезони да изгледам)), таман до 24 Јануари да ја стигнам седма сезона.
Просто сум воодушевен од серијава. Никоја досега не ме изненадила со олку оргинално сценарио и напнатост во секоја епизода. За сега кај мене го држи приматот за најдобра серија евр, па ќе видиме дали ќе ја одржи оваа константност и после изгледаните 4та, 5та и 6та сезона. Ќе пишам пак тогаш.
друже дај бе пастирај го линкот ако може нормалноИзлезено е 17-минутно preview од првата епизода на 7 сезона...
Кој ти кажа тоа дека ке умре во 7ва сезона??Најдобрата серија на сите времиња дефинитивно. Толку добар филм (серијал) у живот неам глеано. Како се преплетува темата и таман мислиш се одглавила ситуацијава, за 2 минути почнуваат нови проблеми. А и глумецот е лудница, ко за Prison Break, не можеле бољи агент да најдат од Jack Bauer. Колку што ми кажаа, тој ќе умрел во седмава сезона. Малце тапа, али ај може подобар Агент ке најдат од него.
Инаку морам да пишам нешто и за Elisha Cuthbert.Штета што ја има само до трета сезона и една епизода во петта, ама ептен е јака глумицата.
Гледај, Џек Бауер има повеќе животи од мачка. Не умира, тргни од податокот дека има потпишано за уште две или три сезони. Е сега, колку е сменато сценариото за нареднава седма сезона незнам. Поради штрајкот на сценаристите, се помести за цела година, само оваа серија.Најдобрата серија на сите времиња дефинитивно. Толку добар филм (серијал) у живот неам глеано. Како се преплетува темата и таман мислиш се одглавила ситуацијава, за 2 минути почнуваат нови проблеми. А и глумецот е лудница, ко за Prison Break, не можеле бољи агент да најдат од Jack Bauer. Колку што ми кажаа, тој ќе умрел во седмава сезона. Малце тапа, али ај може подобар Агент ке најдат од него.
Инаку морам да пишам нешто и за Elisha Cuthbert.Штета што ја има само до трета сезона и една епизода во петта, ама ептен е јака глумицата.