24

• Креатор на темата Креатор на темата CT
  • Време на започнување Време на започнување
јас сеа ја гледам 7-ма сезона ...до кај 16-та епизода сум... со тони алмеида до сега е се во ред а незз шо ке напрај до крајот... :vozbud:

--- надополнето ---

Кога е во прашање 24 ништо не е невозможно :smir:,
јас сеуште се надевам :))

хаха и јас се надевам!!

дали можи некој/а да ми кажи дали во 8-ма сезона се појавува Тони Алмеида?? или дали ке се појави

Не ми се верува, изглеа Кол го зазема местото на Тони.

А и 21ва епизода е ептен добра, Џек ги надмудри сите и ептен е луд, на крајот се дознава нешто многу важно.

Извинете вака можда е малце офтопик за тие што се во тек со епизодите. Јас сум малце поназад (17-та). Значи и Хасан и Рене умреа. Стварно трогателни сцени беа, посебно со Хасан. Човекот беше толку подготвен за договорот и толку посветен и на крај дури и се жртвуваше за да ги спаси американците. А тоа со Рене претпоставувам само ќе го разлути Џек сега и до крај душата ќе им ја извади на тие што се одговорни за тоа. Се си мислам дека серијата ќе заврши со брутално убиство и мачење на Новакович (копилето изгледа е организатор во сенка) а за тоа Џек ќе биде осуден доживотно или пак убиен од Кол или така нешто...

Добра епизода, почнува да ни покажува во кој правец ќе одат преостанатите 3 епизоди. И сеуште стојам на зборот дека Џек од толкава желба за одмазда, на крајот ќе умре. :)

Јас мислам на крајот ќе и се јави на претседателката дека Логан стои зад се, она ќе му рече да седи мирен или нешто слично, нема да му дозволи да иде јавно:) Сепак мислам ќе го утепаат на крај и правдата нема да е задоволена.

Уф, кое епизодиште! Хорор епизода на крајот! По се изгледа и треба Џек да умре ако е последна сезона. Останативе три епизоди, очекувам Џек да ја заврши работата уште од петта сезона, да го убие Логан. Во оваа сезона многу го имаат нашминкано, ко педерастичен е некако, порано поѕвер беше.
Мајкл Медсен е ебачиште, вистинскиот човек за вистинска улога. Клои последниве 2 епизоди е изгубена, ама мање битно, и онака најинтересните сцени се со Бауер, а не во ЦТУ.

Последнава епизода ми беше една од подобрите во сезонава, значи то шо му го праеше Џек на Русинон беше многу кратко, барем до средината на следната серија требеше да трае :pishtoldz
Џек уште еднаш покажа дека мислит ко за цел CTU тим :zver:
Искрено се надевам дека нема да умре со крајот на сезонава :(

Последнава епизода ми беше една од подобрите во сезонава, значи то шо му го праеше Џек на Русинон беше многу кратко, барем до средината на следната серија требеше да трае :pishtoldz
Џек уште еднаш покажа дека мислит ко за цел CTU тим :zver:
Искрено се надевам дека нема да умре со крајот на сезонава :(
Бате, шо ќе гледаме ко ќе завршит 24? :)

Брате ќе најдиш ти нешто добро (на пр. Lie to me :)),
ама немат да е то то, ќе ни фалит Џек :nesum:

А ко ќе најдит нешто добро и ко ќе ти кажит, ти мене ќе ми кажиш :)
Lie to me секако од јуни продолжуват колку што знам

Најновава е ВРВ. Којзнае какви ќе бидат последните 2.
Џек го киднаповаше Логан, го онесвести, го прислушкуваше по што дозна дека и Суваров е вмешан, дека тој бил тој кој ги дал наредбите за убиство на Хасан и Рене Вокер, како и за Џек. Сето ова преку Новакович.
Пред тоа Џек му еПал мамата и на Новакович.

И за крај. Jack is Bleeding. WTF?!

link

ај некој ако има нека ми пушти линк од торент за 22 епизода. На isohunt ја нема...

Џек ќе ги убија сите до еден, а најкосно до 4 оти тогаш завршува серијалот

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom