24

• Креатор на темата Креатор на темата CT
  • Време на започнување Време на започнување
Како и да е, сеуште сум уверен дека Џек на крајот ќе умре.

Јас пред некој ден читав интервју со Сатерленд, вика дека е отворен и за 9та сезона доколку креаторите смислат некоја добра приказна ...

Јас пред некој ден читав интервју со Сатерленд, вика дека е отворен и за 9та сезона доколку креаторите смислат некоја добра приказна ...

Знам, но FOX не мислат така...

Nakon devet godina, osam sezona, TV-filma, brojnih nagrada Emmy i Zlatnih globusa američka televizijska kuća Fox odlučila je otkazati devetu sezonu.
Vijest je na Twtteru prvi objavio Jon Cassar (@joncassar) dok su je ostali glumci potvrdili (@rajskub, @JamesPMorrison, @Wersching).
Presudila je gledanost koja je dosta slabija nego prošle sezone. Osma sezona do sada ima gledanost nešto manju od devet milijuna ljudi, dok je sedma sezona imala prosjek oko 13 milijuna.
Prema zadnjim informacijama NBC je odustao od kupnje serije.
-Ovo je bila moja uloga života i nikada neću moći izraziti zahvalnost svima koji su je omogućili - rekao je Kiefer Sutherland i dodao: Gledajući u budućnost, izvršni producent Howard Gordon i ja nadamo se mogućnosti da 24 pretvorimo u film.

И на крајот на седмата, наводно Џек умира, но беше оставен простор за продолжение со тоа што Ким се појави. Сега, не знам како ќе заврши, но и да умре, ќе биде направено некако сомнително, за да може да се продолжи понатаму. :)

Така направија и со PB, така што не го видовме телото на Скофилд. Мислам дека се разбираме... :wink:

Е што можат да смислат поразлично жити се? 8 сезони е све едно исто. У секоја сезона има некои сјебани терористи што сакаат да ја уништат Америка, по некој предавник што е пикнат во CTU и работи за нив, и некој од владата што стои позади тие терористи... Таква е серијата. Ваљда не очекуваш Џек Бауер во 9та сезона да работи како новинар или спикер на вести. :toe:

Кај го виде кинезот? :)

Иначе, солидна епизода, сега
Џек се свртува против ма'ам президент и на сите ќе им ги скрши кичмите.

Како и да е, сеуште сум уверен дека Џек на крајот ќе умре.

34:53 барем мислам дека е тој од PB или се има појавувано во некоја од прошлите сезони на 24, али се си мислам дека е од PB... ме мрзи да проверувам сеа.

Интересна епизода се на се. Џек ѕвер како и секогаш.

Мислам дека Логан работи за некои свои интереси, па ќе видиме. Да не излезе дека е од кај Русите.
Претседателката многу ниско падна. Немаше никаква улога оваа епизода.

34:53 барем мислам дека е тој од PB или се има појавувано во некоја од прошлите сезони на 24, али се си мислам дека е од PB... ме мрзи да проверувам сеа.
Тоа хакерчето од PB е.И јас на почетокот помислив дека се појавил во некоја претходна сезона на 24. :)

До 6-та епизода сум...абе оваа Рене станала ладнокрвна...до тука бидува, појака од Џек :cuc:. Вечер пре Бостон-Кливленд ќе мавнам 2-3 епизоди. Досега можам да кажам дека сезонава се одвива ок. Многу ме нервира онаа Дана/Џени некако грда ми е и килава. Еххххх кај се од некоја страна да дојдат Мишел или Надја :vozbud:, а и онај Хејстингс па црнец. Црнците повеќе ги личи за теренски операции. Бјукенен беше цар...Клои стандардно.

Некој во претходните постови имаше споменато за 9-та сезона... 24 е откажана и ова е последна сезона, како ќе заврши ќе видиме... Но се повеќе мириса дека Џек на крајот ќе умре :/

Некој во претходните постови имаше споменато за 9-та сезона... 24 е откажана и ова е последна сезона, како ќе заврши ќе видиме... Но се повеќе мириса дека Џек на крајот ќе умре :/
Епа доста му беше веќе. Се живо и диво испотепа :toe:

Не се вели откажана туку завршена. Што мислевте вие ќе трае 20 сезони? Небаре Симпсон е? :pos2:

дали можи некој/а да ми кажи дали во 8-ма сезона се појавува Тони Алмеида?? или дали ке се појави

дали можи некој/а да ми кажи дали во 8-ма сезона се појавува Тони Алмеида?? или дали ке се појави
Засега не е појавен, ама засега... Би сакал да се појави допрва, ама мислам дека тоа е...невозможно. :)

Нема шанси да се појави. Сврши работа во седмата сезона, а да го вратат пак, ептен би било глупаво!

Засега не е појавен, ама засега... Би сакал да се појави допрва, ама мислам дека тоа е...невозможно. :)
Кога е во прашање 24 ништо не е невозможно :smir:,
јас сеуште се надевам :))

Ја изгледав новата епизода. Нема да пишам ништо околу неа, едноставно ќе мора самите да си ја погледнете. ТОП!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom