21.12.2012 (read only)

Статус
Затворена за нови мислења.

OSHO-Lover

Konecno Sloboden...
Член од
2 декември 2011
Мислења
2.213
Поени од реакции
2.844
Незнам за вас али јас се спремив за утре :icon_lol:
Денес јадев како за три месеци, колку баклави изедов, мислам дека благо нема да ми се пријаде до следен Свети Никола, наполнив шишенцата со вода, и се спремам за добро спиење пред утрешната катаклизма.
Навив мобилниот да ѕвони во 11, да седнам да изгледам 5-тата епизода од Ангели, таман завршува до 15 за 12, и имам точно 27 минути за подотовка (нешто ми се врти дека во 12 и 12 ќе биде моментот?).
Понито ми е спремно, доволно филмови сум изгледал за да знам дека сите ќе бидете со коли излезени и ќе биде гунгула низ градов, вака со точак ќе одам да ја земам женска ми и после одиме накај Водно. Татко ми исто го спреми брзинецот од 1979, ставивме и помошно седиште за мајка ми...
На Водно ќе се спасиш само ако поминеш по патчето што ми е позади куќа, и особено мора да донираш 100 денари во кошничката под црешата. Ама под црешата што раѓа највеќе цреши, ако ти е полесно за да се фати може под сите три да донираш. Ипак мора некаква селекција да се направи.
Маме си ебало, глејте какво е црвено небово надвор, мириса на метеори и комети.
Мада викаат животниве први предосеќале, а мачоров мој ништо не осетил бар засега. Изеде саламчето и зрната и легна да спие. Ако даде некој знак, ќе ви пишам во темава.
И то.
Мачето со зрна го храниш... па затоа не реагира на промени... не е папагал па со зрна да го храниш...:D Свашта...:icon_mrgr:

OSHO-Lover

Konecno Sloboden...
Член од
2 декември 2011
Мислења
2.213
Поени од реакции
2.844
На прв поглед ми заличија на зомбиња... ама после видов дека било оргија... добро де оргија со зомбиња...:pos:
--- надополнето: 21 декември 2012 во 01:43 ---
Е ова дефинитивно се зрна... јебига нај ефтини се овие од КАМ...:D

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.721
Поени од реакции
11.996
Сега конечно ќе одам да спијам само не знам дали ќе можам да заспијам. Да дојди некоја форумџивка да ми чита приказни?? :icon_lol:

Kocka

Manchild
Член од
1 август 2006
Мислења
3.531
Поени од реакции
2.752
veterani vietnamska vojna takva vojna...kraj na svet preziveavme be alo....ajde sea veteranska penzija do kraj na zivot......i neka e so ubavo

Член од
23 февруари 2012
Мислења
304
Поени од реакции
214
ме интересира што ли ке речат тие што веруваат дека ке дојде крај на свет после 21ви... страшно ме интересира :)
Логиката вели дека ќе речат, мајтап праевме !!! хахаха

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Масовен помор после 3 сабајлево.... се осеќате ли? :D

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.572
Поени од реакции
6.701
Врвот:

Нејкам да умрам во исти ден со Драган Вучич.

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
Кај се луѓево слабо да пишат ил исе разочарани или заминаа

jovanovski

Motherfucker Jones
Член од
30 јуни 2008
Мислења
3.789
Поени од реакции
1.294
Крајот на светот дојде ама вие не сетивте...кој ви е крив? Ајде гледајте вгодина да не го пропуштите.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom