- Член од
- 25 септември 2011
- Мислења
- 6.448
- Поени од реакции
- 18.283
Не ти кажувам и тие што ќе преживееме ќе не потепаш така да ништо од одглавување.Абе остај ти тоа, дај кажете ми како да ја одглавам пушкава?
Не ти кажувам и тие што ќе преживееме ќе не потепаш така да ништо од одглавување.Абе остај ти тоа, дај кажете ми како да ја одглавам пушкава?
Никако фрли ја и нова купи си...Абе остај ти тоа, дај кажете ми како да ја одглавам пушкава?
Да беше некој друг да се плашиме, ама Торес ке промашиПред неколку саати слушнав на вести дека огромен метеор се движел кон Земјата. Рекоа дека метеорот наречен Торес ќе ја погоди Земјата во 00:21 часот по наше време. Стварно не ми е јасно зошто сме уште живи...
А бе оваа Торес не беше онаа во времето КасандраДа беше некој друг да се плашиме, ама Торес ке промаши
Одблесок од светла некакви во стаклото позади кое е сликана сликава... како кога се возиш во градскиве бусови... ти текнит... ондак увек кога се возиш во градскиве значи си преживеал еден мал крај на свет... озбилно... посебно кога им е бесплатно на старцине...
Ко да фалат ефекти сеа за сеа нешо многу сувопарно ми е, нема ни светкања, ни звуци, ни земјотрес...ама може ја немаат пуштено машината да загрее.Само шо станав од спиење па не знам, до кај е работава, ќе ја биде?