21.12.2012 (read only)

Статус
Затворена за нови мислења.

Сталкерот

Резидентен космонаут
Член од
5 јуни 2012
Мислења
5.762
Поени од реакции
7.593
Одамна се немам насмеано вака до солзи :pos:Добра ви нок народе.Отидов да спијам слатко.
Ај убаво да спиеш и пази, од сабајле може да ти се случи полова инверзија.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.986
Поени од реакции
74.058
Незнам за вас али јас се спремив за утре :icon_lol:
Денес јадев како за три месеци, колку баклави изедов, мислам дека благо нема да ми се пријаде до следен Свети Никола, наполнив шишенцата со вода, и се спремам за добро спиење пред утрешната катаклизма.
Навив мобилниот да ѕвони во 11, да седнам да изгледам 5-тата епизода од Ангели, таман завршува до 15 за 12, и имам точно 27 минути за подотовка (нешто ми се врти дека во 12 и 12 ќе биде моментот?).
Понито ми е спремно, доволно филмови сум изгледал за да знам дека сите ќе бидете со коли излезени и ќе биде гунгула низ градов, вака со точак ќе одам да ја земам женска ми и после одиме накај Водно. Татко ми исто го спреми брзинецот од 1979, ставивме и помошно седиште за мајка ми...
На Водно ќе се спасиш само ако поминеш по патчето што ми е позади куќа, и особено мора да донираш 100 денари во кошничката под црешата. Ама под црешата што раѓа највеќе цреши, ако ти е полесно за да се фати може под сите три да донираш. Ипак мора некаква селекција да се направи.
Маме си ебало, глејте какво е црвено небово надвор, мириса на метеори и комети.
Мада викаат животниве први предосеќале, а мачоров мој ништо не осетил бар засега. Изеде саламчето и зрната и легна да спие. Ако даде некој знак, ќе ви пишам во темава.
И то.

Johnny Tran

You OK, Freckles?
Член од
25 јануари 2011
Мислења
1.943
Поени од реакции
1.363
А замислете некој опасен мајндфак да ни се дешава,само ние 2 мил. народ да сме останати се околу нас отидено у пизду материну и да си се смееме ко психопати у стил да бе да сигурно ќе е крај на свет аха. :icon_lol:
ќе си останеме македонија, нема да ни го сменат името

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Незнам за вас али јас се спремив за утре
Мада викаат животниве први предосеќале, а мачоров мој ништо не осетил бар засега. Изеде саламчето и зрната и легна да спие. Ако даде некој знак, ќе ви пишам во темава.
И то.
Го отру? :( ај барем нема да се мачи:oops:

Пратеник

Ала Мадрид
Член од
28 ноември 2011
Мислења
995
Поени од реакции
617
А да се догвориме некаде кај да се чекаме ние шо ќе преживееме? Мислам светот треба повторно да се опорави после ова :vozbud:

He is comming!!!

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.986
Поени од реакции
74.058
Го отру? :( ај барем нема да се мачи:oops:
Дишеше уште последниот пат кога го проверив, мада како што рече претходно веројатно и он е умрен ама уште незнае. Кога ќе дознае ќе престане да дише :icon_lol:

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Само сменил димензија мачорот... до тебе е... до сите е бре!

sotelashko

Гинеколог
Член од
1 ноември 2010
Мислења
32
Поени од реакции
18
Незнам за вас али јас се спремив за утре :icon_lol:
Денес јадев како за три месеци, колку баклави изедов, мислам дека благо нема да ми се пријаде до следен Свети Никола, наполнив шишенцата со вода, и се спремам за добро спиење пред утрешната катаклизма.
Навив мобилниот да ѕвони во 11, да седнам да изгледам 5-тата епизода од Ангели, таман завршува до 15 за 12, и имам точно 27 минути за подотовка (нешто ми се врти дека во 12 и 12 ќе биде моментот?).
Понито ми е спремно, доволно филмови сум изгледал за да знам дека сите ќе бидете со коли излезени и ќе биде гунгула низ градов, вака со точак ќе одам да ја земам женска ми и после одиме накај Водно. Татко ми исто го спреми брзинецот од 1979, ставивме и помошно седиште за мајка ми...
На Водно ќе се спасиш само ако поминеш по патчето што ми е позади куќа, и особено мора да донираш 100 денари во кошничката под црешата. Ама под црешата што раѓа највеќе цреши, ако ти е полесно за да се фати може под сите три да донираш. Ипак мора некаква селекција да се направи.
Маме си ебало, глејте какво е црвено небово надвор, мириса на метеори и комети.
И то.
ти стварно сабја да не си напраен вечерва.. али океј е.. еуфорија;)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom