21.12.2012 (read only)

Статус
Затворена за нови мислења.
R

Roten 96

Гостин
А шо напишав јас толку па да те насмее и д ане ти биде јасно...тоа шо го ставив е чиста глупост малку да се насмееме ајде така да кажам :) како да не знаеме оти нема ништо да се случи па затоа пишав зошто уште постои темата...а да не кажувам за некои други коментари шо ги има низ темата ми доаѓа да се УБИЈАМ!

Член од
7 август 2011
Мислења
4.949
Поени од реакции
15.123
Конечно една реална теорија за 21.12.2012.
Логика има само Кореа да изврши проба и земјината топка на 2 дела да се подели, се друго е нелогично.

Член од
22 април 2011
Мислења
323
Поени од реакции
105
Хахахаха прочитав некаде дека Маите сметале по стар стил не по новиот стил оти новиов стил бил тазе :pos: па така датумот ќе се пресмета по старо некаде јануари поточно 3 Јануари (по старо 21 Декември), а бе се од која информација подобра и подобра е :vozbud: како иде денов ми изгледа мене ќе го прогласат за ден на независност на планетава Земја.

Член од
24 февруари 2012
Мислења
1.012
Поени од реакции
2.154
Хахахаха прочитав некаде дека Маите сметале по стар стил не по новиот стил оти новиов стил бил тазе :pos: па така датумот ќе се пресмета по старо некаде јануари поточно 3 Јануари (по старо 21 Декември), а бе се од која информација подобра и подобра е :vozbud: како иде денов ми изгледа мене ќе го прогласат за ден на независност на планетава Земја.
Aбе ај...само маркетиншки трикови се ова.Не знам ни дали воопшто се читаат изјавите на НАСА,на Маите (Тие воопшто и не знаеле дека е крај на светот)на страницата на кајгана.А сета ова фамозна случка е само за профитирање.Убав начин нели?15 илјади евра,за едно лице,а сигурно мажот нема да си ги остави своите деца и жената нели?Еве ти од прилика околу 60 илјади евра за четиричлено семејство.Што е интересно овде?Тоа што изјавиле дека ако ништо не се случи ке им вратат половина од парите. Половина?Хехехе.Добар трик морам да признаам.
Некој од стравот на лугето си печали.
Значи колку пати дошол крајот на светот.Февруари Март,Ноември Декември,1999,2000 па сега и ова...
Постојано дебилни изјави. Што човек дури и да не верува ке почне да испаничува.

Сталкерот

Резидентен космонаут
Член од
5 јуни 2012
Мислења
5.762
Поени од реакции
7.593
Абе мене не ми е јасно, 21-ви е последен ден и во после 23:59 ќе заврши светот или има одложување неколку саати, па некаде на 22-ри ќе е крај?

nE0n1nja

Eat nerds get shredded
Член од
25 јануари 2007
Мислења
3.479
Поени од реакции
3.291
Aбе ај...само маркетиншки трикови се ова.Не знам ни дали воопшто се читаат изјавите на НАСА,на Маите (Тие воопшто и не знаеле дека е крај на светот)на страницата на кајгана.А сета ова фамозна случка е само за профитирање.Убав начин нели?15 илјади евра,за едно лице,а сигурно мажот нема да си ги остави своите деца и жената нели?Еве ти од прилика околу 60 илјади евра за четиричлено семејство.Што е интересно овде?Тоа што изјавиле дека ако ништо не се случи ке им вратат половина од парите. Половина?Хехехе.Добар трик морам да признаам.
Некој од стравот на лугето си печали.
Значи колку пати дошол крајот на светот.Февруари Март,Ноември Декември,1999,2000 па сега и ова...
Постојано дебилни изјави. Што човек дури и да не верува ке почне да испаничува.
И јас сакам да печалам вака. Коа гледам колку глупи луѓе има, едноставно мерак да ти се напраи да заработуваш на нивната глупост.
(иначе децата гратис одат, доколку и жената плати :D)

Член од
6 февруари 2007
Мислења
5.052
Поени од реакции
5.962
За сите оние што најмногу ги интересира оваа тема ќе имаат можност во четврток со почеток од 22:15 па се до 01 по полноќ на српската телевизија Прва ТВ да ја следат емисијата Жариште во живо каде освен Светозар Радишиќ ќе бидат гости професор др Миодраг Вуковиќ и Крешимир Мишак креаторот и водител на хрватската емисија На Рубу Знаности и ќе дебатираат околу датумот 21 Декември како и директно вклучување во центарот на НАСА.Емисијата може да следи преку овој линк:
http://www.profreetv.com/index.php?content=watch&tvid=392

Член од
22 април 2011
Мислења
323
Поени од реакции
105
Кај е Нибуру, доаѓа ли веќе? :)
И се дупнале гумите па ќе чекала да дојде шлеп службата. Ќе задоцни. ;)
--- надополнето: 19 декември 2012 во 14:57 ---
До Acid еден предлог ако може темава остави ја отворена до 30-ти декември баш да видиме што муабет ќе излезе после петоков ме интересираат некои коментари од некои членови...

Член од
23 февруари 2012
Мислења
304
Поени од реакции
214
И се дупнале гумите па ќе чекала да дојде шлеп службата. Ќе задоцни. ;)
--- надополнето: 19 декември 2012 во 14:57 ---
До Acid еден предлог ако може темава остави ја отворена до 30-ти декември баш да видиме што муабет ќе излезе после петоков ме интересираат некои коментари од некои членови...
После Петок, ќе кажат нов датум кој ќе го чекаме, сега нешто слушнав 15 Јануари 2013, веќе е спремно !!! хахаха
--- надополнето: 19 декември 2012 во 15:49 ---
Абе мене не ми е јасно, 21-ви е последен ден и во после 23:59 ќе заврши светот или има одложување неколку саати, па некаде на 22-ри ќе е крај?
кај нас ко ке биди 16:30 во Австралија веќе ќе ја спуштат завесата хахахаха, ко ќе ни дојди редо нас тогаш

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
ме интересира што ли ке речат тие што веруваат дека ке дојде крај на свет после 21ви... страшно ме интересира :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom