P
Princ
Гостин
Јас и Акаша дешифрираме. Наводно некоја експлозија во Тирана. Она ми пишува на албански некоја телевизија од кабловска, јас преведувам... Повеќе детали кога Акаша ќе научи албански
Туу која експолозија треба да е таа за од Тирана да се почуствува во Ск ??Јас и Акаша дешифрираме. Наводно некоја експлозија во Тирана. Она ми пишува на албански некоја телевизија од кабловска, јас преведувам... Повеќе детали кога Акаша ќе научи албански
E OVA ti e za RESPECT!!!stvarno koja eksplozija bi se chula do sk,,, a ne pa do bitola ili veles?Туу која експолозија треба да е таа за од Титана да се почуствува во Ск ??
Што експлодирало ???
Во местото Градец во близина на Тирана, претпладнето дојде до силна екплозија во која се стравува дека има голем број жртви.Интензитетот на експлозијата бил таков што таа се слушнала и во Тирана.Кон местото на несреќата се упатени воени хеликоптери и спасувачки екипи подготвени да им помогнат на повредените и да го евакуираат населението. Се уште се непознати причините за екплозијата.Првичните информации говорат дека станува збор за експлозија во магацин на оружје во моментот кога требало да биде изведена операција за негово уништување. Во Тирана е свикана итна седница на владата, а на јавноста и се обрати и претседателот Сали Бериша. „Ситуацијата е многу тешка и алармантна во Градец на Вора“ изјави Бериша.http://alsat-m.com/mk/index.php
Еве вести за експлозијата што ја спомнувате..можеби е ова..во Градец
Точно така јас погоре го испуштив деталов - како е можно во Ск да се чуе а во Ресен не ???? Па да му се сневиди есплозии од каменоломите се слушаат а не па таква експлозија.Нема логика ова на Princ и Акаша.
Погледнете ја мапата на регионот, ако не ви е јасно...
Нема логика БИЛО КАКВА (освен нуклеарка ) експлозија да се чуе од Тирана до Скопје. Нормално, уште помала логика има да се чуе до Скопје, Битола и Велес, а во Охрид (кој е МНОГУ поблиску) до Тирана да не се чуе воопшто
Во Македонија беше ова.
Ако де сеа да си направиме по некој филмНема логика ова на Princ и Акаша.
Погледнете ја мапата на регионот, ако не ви е јасно...
Нема логика БИЛО КАКВА (освен нуклеарка ) експлозија да се чуе од Тирана до Скопје. Нормално, уште помала логика има да се чуе до Скопје, Битола и Велес, а во Охрид (кој е МНОГУ поблиску) до Тирана да не се чуе воопшто
Во Македонија беше ова.
I wish, I wish... Really do ))Јас па мислев дека Принц ќе каже дека Он.нет ги рушат старите базни станици