Frostpunk кецот.
Да се навежбам малку пред да ја купам двојката. Ја гледав кај еден на Јутјуб, ептен ми се засвиѓа двојката ама не е фер да се почне без да се изигра кецот.
Перфекција, доколку некој го интересира ловекрафтски хорор тогаш играва може дури и да ја гледа како филм. Одлична атмосфера, одлична приказна, карактерите беа океј, глумата (воис актинг) беше одлична.
Baldurs Gate 3. Ја имам веќе некое време земено ама немав седнато да ја играм.
После ~20 саати, можам да кажам дека дефинитивно ќе и го земе првото место на Divinity: Original Sin 2 во мојата листа.
A StoryWealth brings you the best Quests (25+), Settlement play, Companions, Sim Settlements 2 INCLUDING Chapter 3 and SS2 Addons. For new and experienced users all in a STABLE and SMOOTH to play package.
next.nexusmods.com
Колекција за Fallout 4, што е 4 пати поголем од оргиналната игра, тешка околу 119.4 GB. Во оваа колекција има 818 вклучени модови што треба да се инсталираат преку Vortex апликацијата.
Оваа колекција се фокусира на додавање нова содржина и давање приоритет на изборот на играчите, додека останува верна на визијата на Bethesda за Fallout 4. Тоа значи без наметливи промени во играта, без нови системи за учење. Само зедничкиот Commonwealth во ванила стил, исполнет со богатство приказни за откривање и бројни начини за нивно извршување.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.