Што играте во моментов

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.862
Поени од реакции
23.265
Не, немав ништо играно од франшизава, оваа беше прва. Овие се баѓи постари, не знам дали ќе можам. Мислам ќе можам оти да не, претпоставувам и графички се солидни и нема да ми бодат очи иако се старички, само што имам уште доста наслови за играње и немам време.
Повеќето на листа ми се пуцачини (Doom Eternal, неколку серијали од Resident Evil, The Callisto Protocol), а имам и од моите соулс-лајк за играње - Star Wars Jedi и евентуално ќе ја купам Leis of P.

Јас продолжив да ја играм и ме хукна отпосле. Не знаев дека има фенси оружја, али после некое време ставив раце на некои ласери и одма гејмплејот стана поатрактивен :cool:
А исто така имаш и некои мини босови кои задаваат малку тешкотија, така да не е гејмплејот не е црно-бел како што мислев првично.
Мислам дека ќе ја завршам без проблем :)

Позната ми е Волфенштајн. Само ја дека веќе го играв првиот дел (The New Order) па овде малце се разочарав првите 60 минути. Некако многу повеќе наратив а помалку акција.
Првиот дел беше одличен во секој поглед.
Ти напишав првин да почнеш со The New Order зашто приказната е поврзана.
Old Blood хронолошко мислам дека е прва зашто читав дека е prequel на TNO додека колосус е sequel...

Член од
29 март 2013
Мислења
4.644
Поени од реакции
4.485
Позната ми е Волфенштајн. Само ја дека веќе го играв првиот дел (The New Order) па овде малце се разочарав првите 60 минути. Некако многу повеќе наратив а помалку акција.
Првиот дел беше одличен во секој поглед.
Ти напишав првин да почнеш со The New Order зашто приказната е поврзана.
Old Blood хронолошко мислам дека е прва зашто читав дека е prequel на TNO додека колосус е sequel...
Тешко се вклопувам во приказната да бидам искрен. Не знаев дека се поврзани, но се осеќа дека нешто се дешавало претходно кога првпат ќе почниш да играш.
Имам горе-долу претстава што се дешава, но клучните моменти не ми се јасни. Почекував да видам дали ќе ја совладам приказната постепено, но ако велиш дека се поврзани ...

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
10.556
Поени од реакции
26.310
Тешко се вклопувам во приказната да бидам искрен. Не знаев дека се поврзани, но се осеќа дека нешто се дешавало претходно кога првпат ќе почниш да играш.
Имам горе-долу претстава што се дешава, но клучните моменти не ми се јасни. Почекував да видам дали ќе ја совладам приказната постепено, но ако велиш дека се поврзани ...
Сите 3 се поврзани. Хронолошки по издавање : Њу Ордер, Јанг Блод, Њу Колосус. Хронолошки по дејствие Јанг Блод (1946 ), Њу Ордер (1960) оваа игра има ликови од таа втората што ти ја пратив Волфеинштајн од 2009 така што може да се рачуна како продолжение , и Њу Колосус одма после Њу Ордер.
Првите 2 се ок а оваа Њу Колосус е воук усрана до даска. Затоа батали ја изиграј ги првите 2 па врати и се да приметиш колку има модерна нарација во играта што ја прави срање.

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
10.556
Поени од реакции
26.310
Не, немав ништо играно од франшизава, оваа беше прва. Овие се баѓи постари, не знам дали ќе можам. Мислам ќе можам оти да не, претпоставувам и графички се солидни и нема да ми бодат очи иако се старички, само што имам уште доста наслови за играње и немам време.
Повеќето на листа ми се пуцачини (Doom Eternal, неколку серијали од Resident Evil, The Callisto Protocol), а имам и од моите соулс-лајк за играње - Star Wars Jedi и евентуално ќе ја купам Leis of P.

Јас продолжив да ја играм и ме хукна отпосле. Не знаев дека има фенси оружја, али после некое време ставив раце на некои ласери и одма гејмплејот стана поатрактивен :cool:
А исто така имаш и некои мини босови кои задаваат малку тешкотија, така да не е гејмплејот не е црно-бел како што мислев првично.
Мислам дека ќе ја завршам без проблем :)
Ако немаш желба да ги играш изгледај ги на ЈТ како некој ги игра и прати ги акцијата и причата како на филм. Ја така многу игри имам " свртено ".

Член од
29 март 2013
Мислења
4.644
Поени од реакции
4.485
Ако немаш желба да ги играш изгледај ги на ЈТ како некој ги игра и прати ги акцијата и причата како на филм. Ја така многу игри имам " свртено ".
Не бе немам време до толку па ти... :icon_mrgr:
Шо доловом - доловам, што не- не. Има уште многу игри за играње.
Заради гејмплејот ја играм, не за приказната. Битно ми е знам кој сум како карактер и што се случува во глобала, али некои детали поврзани со карактерите нема да ги сфатам играќи само еден дел.

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
10.556
Поени од реакции
26.310
Не бе немам време до толку па ти... :icon_mrgr:
Шо доловом - доловам, што не- не. Има уште многу игри за играње.
Заради гејмплејот ја играм, не за приказната. Битно ми е знам кој сум како карактер и што се случува во глобала, али некои детали поврзани со карактерите нема да ги сфатам играќи само еден дел.
Мене кога не ми се игра општо или некој тип на гејмплеј ме нервира ( како на пример тоа скокањето и тепањето со замарачки комбоа како во Принц оф Персија, Асасин Крид ...) а причата ми е интересна тогаш на ЈТ ја "вртам". Вака дури и помалце време губам и нерви отколку на секоја голема туча да умирам 10000 пати.

Член од
29 март 2013
Мислења
4.644
Поени од реакции
4.485
Мене кога не ми се игра општо или некој тип на гејмплеј ме нервира ( како на пример тоа скокањето и тепањето со замарачки комбоа како во Принц оф Персија, Асасин Крид ...) а причата ми е интересна тогаш на ЈТ ја "вртам". Вака дури и помалце време губам и нерви отколку на секоја голема туча да умирам 10000 пати.
ЈТ само ако ептен заглавам во некоја игра, нешто ептен екстремно.
ДС2 ја играв така ко бев пичка пред 10г. За да умрам што е можно помалце. За да знам во кој сокак каков непријател ме чека и да ги учам босовите пред да им влезам лично (n) :icon_mrgr:

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.529
Поени од реакции
22.184
1726990229573.png

Конечно и на ПС4. НА прово добри оди чат пат сецка ама уште на старт Стар Варс филинг прави, одлична и подобра од првиот дел. Мислев нема на 4ка да ја пуштат ама ете со малце доцнејне.

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.732
Поени од реакции
22.727
Прегледај го приврзокот 430004

Конечно и на ПС4. НА прово добри оди чат пат сецка ама уште на старт Стар Варс филинг прави, одлична и подобра од првиот дел. Мислев нема на 4ка да ја пуштат ама ете со малце доцнејне.
WHeOu95nW2SZQy6H5IKgE2Bg.jpeg

Јас ја почнав вчера првиот дел, вториот чека инсталирана .

Се надевам дека нема да е единствена за пс4 и новиот Спајдермен ја чекам.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.637
Поени од реакции
34.041
Прегледај го приврзокот 430585

Јас ја почнав вчера првиот дел, вториот чека инсталирана .
Fallen Order ја изиграв брзо, ми беше забавна.
Оваа Survivor дали изиграв некој саат, не можам ни да ја продадам.

Мене ми беше многу досадна. Поради тоа не ни размислив да ја земам Outlaws.

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.386
Поени од реакции
9.587
Прилично лоши ревјуа има survivor.
А и нема што да не чуди америчките издавачки студиа почнаа само пари да сисаат од добрите серијали. Зато го јадат од источните студиа.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.732
Поени од реакции
22.727
Fallen Order ја изиграв брзо, ми беше забавна.
Оваа Survivor дали изиграв некој саат, не можам ни да ја продадам.

Мене ми беше многу досадна. Поради тоа не ни размислив да ја земам Outlaws.
Уште не сум навикнат на мапата,втор ден играм некако неможам да се снајдам. Вториот дел би требало да е подобра изгледа си имал преголеми очекувања :D.

Единствена игра кој што сум почнал и исклучил после два саати беше Вулфенштејн двојката, ама ич не ми легна. Ја имам уште инсталирано но никако не ме влече да ја пуштам, ќе биде избришена утре а толку многу очекував од неа.

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.386
Поени од реакции
9.587
Уште не сум навикнат на мапата,втор ден играм некако неможам да се снајдам. Вториот дел би требало да е подобра изгледа си имал преголеми очекувања :D.

Единствена игра кој што сум почнал и исклучил после два саати беше Вулфенштејн двојката, ама ич не ми легна. Ја имам уште инсталирано но никако не ме влече да ја пуштам, ќе биде избришена утре а толку многу очекував од неа.
Оди играј блодборн да се изчеличиш троа. :D

Kajgana Shop

На врв Bottom