- Член од
- 11 октомври 2010
- Мислења
- 6.862
- Поени од реакции
- 23.265
Не, немав ништо играно од франшизава, оваа беше прва. Овие се баѓи постари, не знам дали ќе можам. Мислам ќе можам оти да не, претпоставувам и графички се солидни и нема да ми бодат очи иако се старички, само што имам уште доста наслови за играње и немам време.
Повеќето на листа ми се пуцачини (Doom Eternal, неколку серијали од Resident Evil, The Callisto Protocol), а имам и од моите соулс-лајк за играње - Star Wars Jedi и евентуално ќе ја купам Leis of P.
Јас продолжив да ја играм и ме хукна отпосле. Не знаев дека има фенси оружја, али после некое време ставив раце на некои ласери и одма гејмплејот стана поатрактивен
А исто така имаш и некои мини босови кои задаваат малку тешкотија, така да не е гејмплејот не е црно-бел како што мислев првично.
Мислам дека ќе ја завршам без проблем
Позната ми е Волфенштајн. Само ја дека веќе го играв првиот дел (The New Order) па овде малце се разочарав првите 60 минути. Некако многу повеќе наратив а помалку акција.
Првиот дел беше одличен во секој поглед.
Ти напишав првин да почнеш со The New Order зашто приказната е поврзана.
Old Blood хронолошко мислам дека е прва зашто читав дека е prequel на TNO додека колосус е sequel...