Што е со друштвото од основно?

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
Абе, онака за редовно дружење не станува ни збор, ептен се распрскавме на сите страни. Амаонака еднаш на месец,два знаеме данаправиме една масовна собиранка у кафана. Со некои 10-15 дусхи од клас можам да кажам дека сум многу добар другар.

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
некои се раштркаа ваму таму слабо се гледавме, само со еден се дружам сеуште еве веќе 13 години

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.049
Поени од реакции
1.177
Сеуште имам другари со кои сум се дружел додека учев основно. Еден од најдобрите другари, ми е другар уште од градинка.
Но со повеќето ретко се гледам, и не се дружам исто како тогаш.. само едно здраво по пат..
Кога почнав да излегувам, се оделив со друго друштво сите беа постари од мене па затоа немам многу контакти со старите другари од основно...

Smile=)

културно-вулгарна
Член од
13 октомври 2008
Мислења
510
Поени од реакции
27
Најдобрата другарка ми е од основно.. Иако учиме во различни школи се е исто како во основно.. со другите изгубив контакт. Се поздравуваме кога ќе се видиме.. ништо поише..:toe:

CueBaLL

Schizophrenic
Член од
7 декември 2008
Мислења
1.137
Поени од реакции
34
уште се дружам со нив со 3 од нив сум во ист клас и во средно

rossoner stefan

Модератор
Член од
5 декември 2007
Мислења
1.770
Поени од реакции
192
Од моетое оддленеие од основно десет души се запишавме во исто средно.Таму не раштракаа во три различни класа.Ние што сме сега во исто средно си се дружиме, на одмори сме си заедно кога има некој од нас проблем со некој предмет си помагаме и ок е.А инаку две особи со се мене т беа ставени во ист клас и сега сме најдобри другари и пресрекен сум ради тоа.Ги обожавам бе:back:

Vinnetou

Continium Transfunctioner
Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
...ништо, се гледам со 2-3ца еднаш месечно и тоа е тоа. :toe:

S

SSS-Stolica

Гостин
јас се гледам со тие што ми беа најблиски на англиски одам со нив,инаку сакам да се видам и со другите,во мое школо сеа сме само 4 души и се глеаме

Член од
30 декември 2008
Мислења
131
Поени од реакции
20
Половината од класот во основно воопшто не ги ни памтам,доколку со една друга половина стојам супер-и покрај тоа што дел од нив не завршија со мене во средно.
Инаку баш во основно,човек неможе да пронајде вистински другари.Сето тоа било само едно површно пријателство кое подоцна МОЖЕБИ почнало да се надоградува.Затоа незнам колку би можело друштвото во основно да се смета за друштво(онака вистинско).Сепак во средното образование се пронаоѓаат оние вистинските пријатели(поради тоа што сме позрели).

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Единствено имам контакт со еден другар... Заедно учевме средно и факс. Останатите појма немам каде се.

Б

Бат Елохим

Гостин
Со никого одамна ни се дружам, ни сум сретнала. ако сретнам некого случајно задолжително распрашувам кој како е... ама толку. а и ... некако не ме интересира ни тоа.

candybabe

~ПЛАВУШКА~
Член од
16 јули 2008
Мислења
588
Поени од реакции
9
сеуште се тука за мене тие што биле и тогаш..и многу ми е мило поради тоа...

Член од
22 ноември 2008
Мислења
415
Поени од реакции
11
Со некои од нив сеуште контактирам често бидејќи заедно учиме и во средно. А со поголемиот дел од нив се гледам поретко, ама знаеме некогаш да се собереме на кафе и да си кажеме што има ново :pipi:

GothLady

Heinous
Член од
16 јуни 2008
Мислења
283
Поени од реакции
33
од основно некои учат и сега со мене, во средно. со другите не сум блиска ич само онака едно здраво кога ќе се видиме и толку :toe:

Член од
11 септември 2008
Мислења
261
Поени од реакции
20
Бидејки сме во мал град речиси со сите живеам,а и половината учеа со мене во средно така да....мило ми е :smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom