Што е со друштвото од основно?

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Јас од основно што ми се другарите веќе ги подзаборавив освен оние што жиеат во близина. Сега повеќе со тие од средно се дружам

BiG_kIsS

You talk too much... Let me shut you up
Член од
4 септември 2007
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.923
Со некои секој ден се гледам зашто сме во исто школо, али тоа е лошо, зашто мислам дека многу помило ми е кога ќе се видам со некој што одамна го немам видено... А иначе имаме контакти....

пробистипка

малечка
Член од
13 август 2008
Мислења
2.026
Поени од реакции
130
Со друштвото од основно со еден дел уште се дружиме бидејки се запишавме на исто место.Со некои повремено се допишуваме преку интернет и преку смс а еден ден просто исчезнаа и повеке никогаш не сум ги видела се иселиј од местото и на нив се потсекам кога ги гледав сликите од тоа прекрасно време:toe:

Член од
18 септември 2007
Мислења
2.547
Поени од реакции
33
Слабо се гледаме. Контактирам со неколку соученици од основно, но ретко. Со повеќето немам никаков контакт :toe:.

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
ГО снема...се гледам само со 2-3 и толку... И не дека баш ми фалат, али сепак ми фали една група шо бевме гз и гаќи....:toe:

kapetan

Не сум дебел. Стомакот ми е 3D!
Член од
4 октомври 2008
Мислења
966
Поени од реакции
535
хех....коа ке ми текни шо сме праеле ми недостига...сега слабо се гледаме скоро ич секој си тргна средно на своја страна....се имам јавувано да излезиме да се собериме ама на никој не му е гајле..па си викам шо к.. и јас ке се расправам си имам друштво сега....

Член од
2 септември 2007
Мислења
2.155
Поени од реакции
176
Со оние 3-4 од друштвото што вредеа, се дружам. Со останатите не. И многу ми е мило поради тоа.

Don't worry about the people in your past, there's a reason they didn't make it to your future
. :icon_lol:

Член од
20 мај 2008
Мислења
961
Поени од реакции
43
Поголемиот дел од друштвото од основно ми останаа и во средно, а и ден денеска контактирам со повеќето.

jkd

one name one country united macedonia
Член од
13 септември 2007
Мислења
1.261
Поени од реакции
27
аш го снема само со еден другар се дружам од тогаш незнам што бидна али нема везе и вака е ок

Член од
27 ноември 2008
Мислења
1.433
Поени од реакции
341
со друштвото од основно се разделивме... јас сакав да продолжиме ама изгледа си најдоја подобри другари и му беше лесно само така да ме исфрлат од нивните животи... и сега ко ке ме видат се радват... уствари само лице ми прат...
не се каам за тоа... пошто во средно најдов повредни другари и другарки од нив.
и плус немаше да му се совпаднам во целиот glamouros/popular концепт.
сепка јас не престанав да ги сакам зошто длабоко знам дека се истите како и во основно.

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Во друштвото мое сите сме од основно со исклучок на двајца момци. Кога завршивме со основно продолживме да се дружиме и така би требало да остане :)

Член од
25 мај 2007
Мислења
6.662
Поени од реакции
949
Од основно?
Па... повеќето учевме заедно и средно. Но сега е се заборавено.
Другарите сите се поздравуваат.
Другарките послабо.
Имам само една другарка, ах незнам дали треба така да ја кажам,
со неа сум многу близок бидејќи учиме од забавиште.
13 години бевме заедно.
Ме знае подобро отколку мојата родена сестра.
Со останатите е мачкање очи.
Демек таква работата.

*LittLe heart*

*најубави очи-ЗЕЛЕНИ*
Член од
14 јануари 2008
Мислења
751
Поени од реакции
289
Мојот животен пат е таков што и во средно и сега на факултет продолжив на сосема некоја друга страна од моите соученици.
Во средно во моето школо се запиша само едно девојче од основно меѓутоа на друга струка и друг клас. Со неа контактирам и ден денес. Сега на факултет сите отидовме по различни страни само двајца се запишаа на ист факултет со мене, но повторно на различна струка така да не ги ни гледам.
Кога ќе се сретнам со било кој од основно се поздравувам и може да си направиме муабет има многу кои си ги почитувам и уште ми се многу мили:pipi:

Фокси

Talk nerdy to me
Член од
11 октомври 2007
Мислења
2.358
Поени од реакции
1.390
Со тие што бев блиска уште сум и уште се дружам(барем со поголемиот дел)
Со тие што не се дружев ни во основно ни сега не сум блиска.Сепак мислам дека контакт не треба да се изгуби и ако не нешто повеќе барам на едно здраво да сме..

Kajgana Shop

На врв Bottom