Што е со друштвото од основно?

tomislayer

Елегантно дебел =)
Член од
18 ноември 2008
Мислења
1.482
Поени од реакции
82
Со одредени луѓе со кој шо се дружев у основно сеуште се дружам :)

Paranoik

내 ♡, ∞.
Член од
10 август 2008
Мислења
1.873
Поени од реакции
451
...Не се дружам со луѓето од основно, само до два-тројца имам уште поубав контакт...не знам , можеби дека не ги учев сите 8 години со нив, или дека се разделивме, но мило ми е што не сум веќе така блиска...не беа океј...:toe:

head

ЧОВЕКОТ СО МАЛО ТЕЛО
Член од
15 септември 2005
Мислења
1.412
Поени од реакции
598
24/7 пак сум со нив:pos2:
Има ли поубаво кога со нив ќе си раскажуваш дешавки од основно , а поминале 15-ина години ?
Нема ,дефинитивно :helou:
Уште сме заедно , и тоа се вистинските другари ,пријатели , кои се тука секогаш доколку затреба , во добро и зло !

Мартин$

Модератор
Член од
2 март 2007
Мислења
5.234
Поени од реакции
148
Ништо не ни ги препознавам, со исклучоци на 2-3 :vozbud:

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Не се разделивме многу одамна. Сега со некои продолжив да се дружам во иста мера, ама со поголемиот дел поретко се видуваме, сврзуваме некој муабет, ама не е ништо како порано..ипак секогаш кога ќе ги видам се потсетувам на деновите во основно..

Justice for All

Tempus fugit
Член од
17 јули 2008
Мислења
1.372
Поени од реакции
85
Се имаме заборавено човече, да не ти се верува. Пример, ова морам да го разкажам, за Нова се среќавам со еден другар од средно што се дружевме многу, онака за школо и назад секогаш зеадно и све... и, го распрашувам што како дал ги видел другариве од основно, кај се, што прават... Ти се верува, човече? Ми вика... детево што седеше една година со мене... типов да ти бил верен, девојкава трудна. Боже сачувај.. останав зачуден, на 20 год. човече! Друг па, го фатиле со дрога, лежел затвор:nesvest:
И све ова ја ништо да не знам. Епа од прилика сваќате колку се дружам со овие од основно.:toe:

Член од
27 септември 2007
Мислења
1.028
Поени од реакции
440
Јас само со дел од нив се дружам, 4 учат со мене а со другите како што вели Мадагаскар си го имам само здравото:helou:

Esobar

Македонија над СЕ !
Член од
12 февруари 2008
Мислења
4.895
Поени од реакции
453
па вака во основно бевме околу 30 души од нив 8 души учат и сега во средно со мене значи контактирам со нив други 5 души не се со мене во клас ама ги гледам на школо скоро секој ден со нив иам муабет ќе подзастанеме ќе се присетиме за борано:toe: други 10ина души се поштуваме мн кога ќе се видиме застануваме муабетиме итн. и со останатите 5-6 души само по едно здраво :toe:

^182^

The New Girl
Член од
12 јануари 2008
Мислења
77
Поени од реакции
25
Па, се дружам со неколку,но интересно беше тоа шо кога завршија некои многу се издигаа...:toe:

Wannabemceez

Welcome to my WORLD!
Член од
17 јули 2007
Мислења
909
Поени од реакции
20
Не се друзам со никој од средно зошто некои се веќе умрени,а другите останати се на пат до таму :tapp::tapp:

Член од
28 април 2008
Мислења
258
Поени од реакции
9
Само со неколку се дружам со другите само здраво.

Annabel

Неутрална*
Член од
18 декември 2008
Мислења
1.298
Поени од реакции
183
Ехееееее којзнае кај се...додуша има 2-3 кај мене на факс али пак...само онака некој општ муабет ќе се сврти: еј кај си шо праиш,шо има ново (ко демек и старото го знаеш :tapp: ) и толку.Никој не ми недостасува,ниту од основно ,ниту од средно :wink:

babydol

Copy...
Член од
15 јули 2008
Мислења
1.561
Поени од реакции
92
Друштвото од основно..... не сум го стретнала од кога сум завршила, со одредени исклучоци на кои најискрено ако не им се претставам не ке им текне никогаш дека сме седеле заедно во иста клупа, сме ја делеле ужината за голем одмор, и сме трчале заедно до најблиската амбуланта за да земеме оправдание преку врски:pos2:
Сретнав пред некои 3 месеци случајно една другарка од одделение, не ме познам ама и се претставив, разменивме броеви со цел да одиме на кафе и да се видиме со уште 2 другарки ама.......ете поминааа месеци , а мене никој не ми се јави:toe:
Веројатно темпото на животот оди премногу брзо па се нема време са се, а?
Ама нели важеше онаа изреката дека Ако се сака се се може????

VeS

.
Член од
16 мај 2008
Мислења
4.749
Поени од реакции
2.355
Со некои уште се дружам, со некои здраво, како си? кај се запиша? како ти е? од онака само, а некои не ни ги гледам воопшто шо испозаминале по други градови.:pipi: Сепак многу ми е мило кога ќе се видам со некои од нив

F

Foxy`BuTTerFLY

Гостин
па ете глеам еден од многуте најдобар шахист станал, во галерија го има :pos2:
инаку друштвото од основно го преживеа средното, со мли измени се разбира, но после матура се рспадна, за жал. Инаку мојата најблиска особа, е токму од основно, јас и она сме си сеуште заедно.
сите други, ги гледам ги среќавам ипак се сите тука во близина, но освен муабет пред зграда или на улица никогаш повторно не сме седнале заедно како во старите добри времиња.
аххх а ти е тоолку ми фалат.

Kajgana Shop

На врв Bottom