Што е со друштвото од основно?

*pumpkin*

addicted to blue
Член од
28 август 2008
Мислења
716
Поени од реакции
23
со најдобрата другарка од основно заедно завршивме средно, а сега сме на ист факултет само различни смерови, а со другата сеуште сме во прекрасни односи бидејќи имаме исто друштво и живее во моето старо маало...со некоие кога ќе се видам се гушкаме и постојано се договараме за кафе но никако да отидеме:tapp:

Член од
12 август 2008
Мислења
501
Поени од реакции
30
Ги имате ли контактите? Се дружите ли уште?
Јас се дружам со мал дел од нив,а со некои и заедно учиме, се погодивме во ист клас,ама не е тоа тоа, поише се дружам со децата што ги запознав
Каква е ситацијата кај вас? Знаеме дека оние вистинските пријателства се стекнуваат баш во средношколските год, ама што е со другиве?
Па уште се дружам ама не толку...само една другарка се падна со мене во ист клас и заедно седиме и супер е.Другите само на здраво шо прајш арна? и толку :)

Janev

2.856
Поени од реакции
58
сеуште имам контакт со другарите од основно, со некој повеќе со некој помалко.....

Член од
16 јули 2007
Мислења
2.165
Поени од реакции
134
Со најдобрите другари од основно, сеуште сум најдобар другар, учиме повторно во ист клас, така да немам никаква разлика во однос на друштвото од основно и сега во средно. :pipi:

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Се дружам со луѓе од основно кои живеат блиску до мене. Другите не заслужуваат ни здраво да им кажам...

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.739
Поени од реакции
11.619
Сеуште се дружам со другарите од основното и најверојатно ќе ми останат другари до крајот на животот :tv:

pirlo21

којотот
Член од
12 јануари 2008
Мислења
2.052
Поени од реакции
2.055
Секој ден сум со повеќето од нив, пошто ми се од маало...

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Се дружам и со друштвото од основно и со школските што ми се сега од средно:)

Член од
6 октомври 2008
Мислења
1.884
Поени од реакции
2.088
Се дружам и со друштвото од основно и со школските што ми се сега од средно:)
И јас се дружам со од основно другарите али во последно време поише со овие од средно дека од др.од основно нешо се препичаваат па така да.....:toe:

J

JOEY JORDISON

Гостин
ништо со повеќе од пола ни здраво не си кажувам ем со некој се иам испокарано некој не ме познават па ни ја не ги познавам :toe: :pos2:

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Некои ги гледам некои не, со дел од нив сум сеуште близок, и има и од тие што не се помеѓу нас :(.

Член од
24 август 2008
Мислења
1.120
Поени од реакции
163
Па... скоро пола клас шо бевме сме местени за во ист клас гимназија така да со нив и да нејќам се глеам секојдневно а со пола од нив сум и доста блиска.
Останатата полојна, имат некои шо не се во градов и со нив ко ќе се видиме за викенди, онака, здраво, шо прајш, како си, мило ми е шо те глеам, шо имат ново...
А другите шо се овде, ама по други училишта, ги глеам за викенди и онака идет во гимназијана, си прајме најнормален муабет ко шо сме праеле и до тоаш, а тие шо сум била поблиска порано со нив, понекош сме онка поемоционални и ак се сретниме продлжвиме онака се попраќаме, се потсеќаме на порано и како ни било порано или само се поздраввиме.
Сепак најблиските ми се во класов сегашен така да...

Ј

јовица11

Гостин
Се читаме на FB, излеговме еднаш на кафе и убаво е барем за момент да го вратиш детето во себе, да се сетиш на она што некогаш било, како си размислувал тогаш- како размислуваш сега.Плус следниот месец правиме 10 годишница од полуматура, ќе падне добра вешта.:vozbud:

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Толку многу моменти поминати заедно и сега никој не те ебе 2%. Мило ми е што кога се враќавме од полуматурата у автобус свите плачеа освен ја. Нека сисаа :bip:

Kajgana Shop

На врв Bottom