Да да и кај мене е тоа:tv:Најчудно ми е тоа што баш кога е најинтересно некој ќе те разбуди.....мме
И имаш некое неописиво неубаво чувство кога ке ти се случи нешто што си сонувал. Како помал има повеќе такви искуства додека како растам се помалку се случуваат или не им обрнувам внимание се навикнав.Чудно е тоа што го сонуваш некој ден ке го направиш, или ке ти се случе случката што ја сонуваш
Епа тоа е секаде, типа ако ти е толку мака пак си легни и продолжи си сонот :pos2:Најчудно ми е тоа што кога во сон ке дојдам до најинтересниот дел ( како откривањето на некоја мистерија ) и ето се будам, што ме гадно нервира.
eпа сорри ама ке те побијам тука ја иам сонувано како умирам у сообраќајка онака се возам со татко ми и не мава еден џип ја онака летам од една страна на друга во колата така набиен со парчиња метал у глаа ме пука бел флеш и по 2 секунди си го глеам телото така масакрирано и татко ми 10 метра од колата масакриран а до него стој истиот само комплетен (веројатно неговиот дух) ко шо бев ја и тука се разбудивЕдна занимливост
Трите сона шо најповеќе се сонуваат се:
1. Кога паѓаш и притоа никако нема да падниш, кога ќе дојди тој момент се будиш.
2. Кога леташ и никако не паѓаш, а кога ќе дојди тој момент исто така се будиш.
3. Кога некој те брка или пука во тебе и сл. никогаш не те погаѓа оти се будиш
заклучок: Во сон не се умира
Хехе ова го прочитав од една книга денеска, од Сигмунд Фројд мислам дека беше. Интересна е оти ја читам