Што ви е најчудно во сонот?

Член од
2 јули 2008
Мислења
109
Поени од реакции
1
Da,da cesto se slucuva da sonuvame neso,a potoa da ni se sluci istoto...toa e mozebi nekoe pretskazuvanje bez razlika dali e za dobo ili loso,zavisi kako ke go tolkuvame,ako voosto go tolkuvame,oti moite drugarki ne veruvaat vo sonovi,oti toa bilo praznoverie!Loso zar ne?
 
А

Ајсшутер

Гостин
Никогаш преку сонот ми се нема прикажано случка,бидејки ретко сонувам
 
Член од
12 мај 2008
Мислења
1.495
Поени од реакции
38
Epa mozno e toa sto go kaza nekoj pred mene da e tocno. Nie mectaeme za nesto i toa go sonime i posle nekoe vreme se ostvari, epa togas ke kazeme deka ni se pretskazala idninata. Ama toa e daleku od idninata bidejki nie toa sakame da se ostvari, a ne sme vo moznost.
 
Член од
2 мај 2008
Мислења
75
Поени од реакции
3
sonuvav eden drugar od osnovno na kaj sto nemav pomisleno so godini,a i go nemav videno prilicno dolgo vreme..naredniot den go sretnav i bese oblecen isto kako na sonot..:raz::toe:
 

Мармеладова

Tale of the inexpressible
Член од
21 април 2006
Мислења
1.743
Поени од реакции
184
Сонував дека спијам и ме будат икони што ми паѓаат над глава, наредниот ден се качив во собата (што е над мојата) и ги најдов иконите во пакетот:icon_conf
И еднашка ги сонував прашањата на испит по Биофизика и пола од нив ми се паднаа:icon_lol: и положив...
 
Ј

јовица11

Гостин
Охооо,колку често,последен пат сонував дека не сум положил еден испит затоа што од потребни 31 за прелазна јас сум имал 28,епа тоа и се случи само не на мене туку на моја другарка,која имаше точно 28 бода
 

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.552
Поени од реакции
1.606
Мене тоа постојано ми се случува.

Некогаш нешто ќе сонувам, нешто банално. После некое (неопределено) време, ќе се најдам во ситуација дека правам баш онака, како што сум сонувал дека ќе биде.

Со други зборови: постојано имам Deja Vu :)
 
Член од
11 јули 2008
Мислења
26
Поени од реакции
0
covekovata psiha, e mnogu misteriozna, lugeto seuste ne mozat da bidat svesni za svoite umstveni sposobnosti. sitnite detali sto ni se slucuvaat vo tekot na denot, sto i mozebi ne sme svesni za niv, mozat da bidat zapameteni vo nasiot um, toa se gleda vo sonistata. mislam deka site luge imaat predviduvachka sposobnost, chovekovite moki treba uste mnogu da da proucuvaat i nadgraduvaat.
 
Член од
10 јули 2008
Мислења
23
Поени од реакции
2
Toa redovno mi se slucuva!!! Ednostavno mi e strav da sonuvam!!! hehehe! Kolku pati slikata so mi se pojavuva na son mi se ostvaruva naredniot den. Stvarno mi e strav, a nikogas ako sonuvam sex so nekoja ne se ostvaruva be!!!:pos2:Losa rabota!
 
Член од
6 ноември 2007
Мислења
848
Поени од реакции
44
Ми се има представено,ама не баш точно како што треба да е,туку да се протолкува..И сега кога ќе го сонувам истото секогаш ми се случува тоа што претпоставувам...А што значеше сонот сама си го протолкував,а не по некои бабини деветини...
 
D

Daftie

Гостин
Често ми се случува.
Еднаш сонував еден човек кој не го знам, успеав да му ја заприметам убаво само косата и малку гласот....После (отприлика)година дена го упознав, милион посто сум сигурна дека е тој!
Пред неколку месеци сонував како баба ми зборела на телефон со чичко ми дека дедо ми умрел, и да земе слободен ден затоа... Испадна баш така.

Имам уште мнооогу вакви ствари, ама не ми текнува у моментов.
 

Alien_sr

Ultimate Survivor!
Член од
14 мај 2007
Мислења
2.971
Поени од реакции
143
Да! Последен пат сонував играа Струмица - Фени, и Фени Индустри победиле во Струмица и станале Шампиони! Така и се случи и го пишав сонот на форумот пред да се одигра тој натпревар
 

SV-Strange

Sorcerer Supreme
Член од
27 август 2007
Мислења
3.604
Поени од реакции
367
Синоќа сонував оти денеска во теретаната ќе нема место каде "игла да фрлиш", па така и е, затоа си се вратив одма.
 

Kajgana Shop

На врв Bottom