Не би ни пробал да ја вратиш ако сеуште ти значи?Ако веќе сум дал причина да замине-тогаш проблемот е можеби во мене и би било глупо да ја барам назад.
Ti veruvame! Bash sega cel forum diskutirashe dali moni_boki go saka toj ili ne.. ti veruvame ozbilno!pa vaka... jas ednas go izgubiv najsakanata licnost pa so toa storiv se sto mozev.priznavam jas bev kriva.Pa zatoa mu se javiv 1 jas i go pokaniv na kafe vo edno kafule taka sednavme zaedno i mu se izviniv i mu rekov deka jas navistina go sakam i deka drugo momce nema da poglednam.taka jas i toj se uste sme zaedno eve do denes 9 meseca i 14 dena.NAVISTINA GO SAKAM VERUVAJTE MI
ova go imam slusnato od mnogu maski ama kako nie ke znaeme deka ste zainteresirani za nas,ako setate nonstop so drugi,iskacate,ne ni se javuvate za da ne vidime deka vi znacime...?treba da gatame??Nikogash nema da i dadam do znaenje deka premnogu mi treba ili neshto (duri i da e taka). Pravila.
Е ова не треба никој за никого да го направи. Друго се` можам да разберам, а и да направам, од кај да знам ...морам да си признаам но во принцип сум голем папучар, има трчано дури и за типки што не ми значеле многу па дури и кога сум знаел дека нема шанси да ми се вратат по ниедна цена... Таков тип сум што немам искуство за разделби.
Еве последнава ми значи и тоа многу иако веке 2-3 месеци сум сигурен дека можам да најдам и подобра од неа, едноставно нешто ме тера по неа да трчам сеуште... И навистина незнам што сеуште не сум направил само за да ми се врати... ми преостана да се откажам од неа и да и недостигам или да си го одземам животот и да и недостигам...