Што би направиле за да ви се врати партнерот?

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Ако веќе сум дал причина да замине-тогаш проблемот е можеби во мене и би било глупо да ја барам назад.

Член од
8 февруари 2007
Мислења
1.968
Поени од реакции
43
Сепак гордоста ми е посилна од чувствата кон некој. Таа врска завршила од некоја причина, без разлика дали поради мене или поради него. И за мене кога нешто ќе заврши нема причина повторно да се враќам на почетокот на истото кога го знам крајот.

Член од
9 август 2007
Мислења
261
Поени од реакции
56
pa vaka... jas ednas go izgubiv najsakanata licnost pa so toa storiv se sto mozev.priznavam jas bev kriva.Pa zatoa mu se javiv 1 jas i go pokaniv na kafe vo edno kafule taka sednavme zaedno i mu se izviniv i mu rekov deka jas navistina go sakam i deka drugo momce nema da poglednam.taka jas i toj se uste sme zaedno eve do denes 9 meseca i 14 dena.NAVISTINA GO SAKAM VERUVAJTE MI
Ti veruvame! Bash sega cel forum diskutirashe dali moni_boki go saka toj ili ne.. ti veruvame ozbilno!
Zavisi od lichnota, ako e sovrshenata (a ne e) bi napravil raboti vo granica na normala. Nikogash nema da i dadam do znaenje deka premnogu mi treba ili neshto (duri i da e taka). Pravila.

Член од
14 април 2007
Мислења
793
Поени од реакции
6
Nikogash nema da i dadam do znaenje deka premnogu mi treba ili neshto (duri i da e taka). Pravila.
ova go imam slusnato od mnogu maski:( ama kako nie ke znaeme deka ste zainteresirani za nas,ako setate nonstop so drugi,iskacate,ne ni se javuvate za da ne vidime deka vi znacime...?treba da gatame??
inace jas se bi napravila za nekoj sto go sakam.jas sum mnogu gorda licnost ama za nekoj sto mi znaci gazam se pred sebe i se trudam da mu dadam do znaenje deka go sakam ama ako i posle toa ne me saka... ke stradam malce i ke mi pomine...za dooooolgo,dolgo vreme:smrk imam izgubeno nekoj sto go sakam,sto ne mu imav ni kazano ni dokazano kolku go sakam i mi znaci:smrk se trudam da ne ja povtoram taa greska
treba da se potrudis za onoj sto go sakas,a ne da cekas od nego se.poubava ke bide vrskata posle toa ako i dvajcata ste vlozile trud vo nea:uopliuyt

SWEDEN

38ca ama nikoj ne verue
Член од
16 февруари 2007
Мислења
2.531
Поени од реакции
34
Bi kazal sto mi lezi na srce iskreno na nejze e dali ke go prifati toa ili ne . Poveke od toa e izlisno i vodi kon maltretiranje na subjektot na pozudata , sto znaci totalno neprifatlivo !

Ashley

بين الحياة والموت
Член од
26 јануари 2007
Мислења
1.043
Поени од реакции
35
Пааа ќе се пријавам во " Све за љубав " :pos:
Шала на страна, незнам што би направила зависи од ситуација.. Ако не ме сака веќе, тогаш ништо нема да правам, а ако има надежи за нас разговор може еден добар..

Член од
9 февруари 2007
Мислења
441
Поени од реакции
61
samo dokolku jas sum pogresil i taa zaminala poradi toa inaku vo ni eden drug slucaj ne bi se pogazil sebesi za da ja vratam

JeCILaDy

Move Away
Член од
18 април 2006
Мислења
2.350
Поени од реакции
22
Ако јас имам згрешено нешто, признавам и ќе пробам да ја поправам ситуацијата. Но ако партнерот нешто ми се понаша и пробува да си игра со мене, нема шанси да му одам по ќефот. Имам гордост бе! Не може јас да си ја тупам главата ова чини, ова не чини, ова треба да го сменам кај мене, треба да бидам понежна, треба повеќе внимание да му посветам и бла бла бла, а тој да си игра со мене, и да ми се потсмева.
Ако нешто тој ми има згрешено, НИКОГАШ нема да бидам јас таа што ќе се јави! Сакам и умеам да простувам, само треба да знае како да побара прошка.

Drama Queen

Sky Catcher
Член од
2 септември 2007
Мислења
1.739
Поени од реакции
65
Sega...nisto!!!ako ne mi zgresese,mozebi ke probav da mu dokazam deka go sakam,znaci da ja srusam gordosta vo mene iako toj mi raskinal...ama sega gledam deka ne vredi za nikoj da ja gubis gordosta i deka vo nikoj ne treba da imas totalna doverba kako sto ja imav jas...

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
морам да си признаам но во принцип сум голем папучар, има трчано дури и за типки што не ми значеле многу па дури и кога сум знаел дека нема шанси да ми се вратат по ниедна цена... Таков тип сум што немам искуство за разделби.

Еве последнава ми значи и тоа многу иако веке 2-3 месеци сум сигурен дека можам да најдам и подобра од неа, едноставно нешто ме тера по неа да трчам сеуште... И навистина незнам што сеуште не сум направил само за да ми се врати... ми преостана да се откажам од неа и да и недостигам или да си го одземам животот и да и недостигам... :(
Е ова не треба никој за никого да го направи. Друго се` можам да разберам, а и да направам, од кај да знам ...

ada

Модератор! ок?
Член од
21 август 2006
Мислења
5.706
Поени од реакции
566
Искрено многу малку би направила. Ако сметам лично јас дека кај мене е кривицата ќе се обидам да се извинам и да ја поправам работата. Али ако и после второто извинување не сака да пројде преку проблемот, онда ќе го пуштам и ќе кренам раце од врската.
А ако тој ме повредил на било каков начин кој за мене е многу болен, тогаш вртам грб и нејќам ни збор да разменам со личноста, а камо ли па да превземам било што за да се смириме.Човек кој еднаш многу ме повредил, сигурно ќе го направи тоа и втор пат. А такво нешто не е љубов ниту ми треба. Таквите личности со тек на време научив да ги игнорирам, а сигурно знам дека можам и да ги преболам.

Член од
27 февруари 2006
Мислења
1.356
Поени од реакции
9
ako sme se skarale za nesto, znaci ne idelo kako sto treba, pa i da se smirime pak ke se skarame, zatoa namesto i dvajcata da se macime i da gubime vreme, sekoj na svoja strana, a ako bilo sudeno da sme zaedno, i toa ke se sluci nekogas na drugo mesto vo drugo vreme

Kajgana Shop

На врв Bottom