Што би направиле за да ви се врати партнерот?

Член од
20 мај 2008
Мислења
961
Поени од реакции
43
Баш тоа размислувам деновиве, што да направам??? Тој едно време сакаше да се врати, но тогаш му бев премногу лута за да попуштам. А сега многу ми недостига, навистина... Бев малку ладна и бесчувствителна спрема него заради таа моја гордост.

Член од
8 август 2007
Мислења
1.541
Поени од реакции
48
Ако сум му згрешила нешто многу, би направила се', ама баш се' што е во моја моќ за да го вратам. Не би сакала после да се каам што сум го изгубила заради гордост или сл.

А ако почне да изиграва лажен моралист, е тогаш го бришам за сва времена. :)

Фокси

Talk nerdy to me
Член од
11 октомври 2007
Мислења
2.358
Поени од реакции
1.390
Не би направила СЕ може онака неколку денови ќе се обидувам да се смириме ама ако не оди готово...нема да го малтретирам ни да му се јавувам ни ништо...гордост бе

Член од
31 мај 2008
Мислења
64
Поени од реакции
1
Ja ne pravam nisto, oti so i da napravam ke ja utnam :icon_razz poarno da si sedam mirna.

Sk girl

Not Perfect
Член од
6 јули 2008
Мислења
431
Поени од реакции
15
Dokolku sum jas kriva za toa so si otisol togas so znam bi se potrudila da mi prosti, ke mu se izvinam i se toa no sepak se zavisi od situacijata i dokolku niso nemozam da promenam togas toa moze i ke go svatam kako nikogas i da ne me sakal.No vo vakvite situacii togas ne e samo mojata gordost vo prasanje tuku i negovata taka?Ako vidam deka ne me ferma deka na eden nacin se so mu zboram nema rezultat ke si produzam dalje nekako so teski maki no vikaat vremeto leci se taka?

cinderella_

In love with you...
Член од
27 јануари 2007
Мислења
852
Поени од реакции
5
ako sum jas kriva ke napravam sve za da ja popravam greskata i da se sredat rabotite...No dokolku ne sum jas kriva togas nisto ne bi napravila,bukvallno nisto...vremeto i rabotite ke pokazat dali treba da se smirime ili ne...:salut:

bella

*HOT*
Член од
8 јуни 2008
Мислења
407
Поени од реакции
27
Лејди Сатори напиша:
Да си му значела сонце, не би те оставил.Кога некој некого љуби, се бори, на сите можни и неможни начини за да биде со личноста која што му е се на светот.
Токму затоа и велам погоре, ќе направам се за некој што ме љуби и ми е се на светот, тој што сака, наоѓа начин, тој што не сака, бара изговор.:smir:
ako se iskreno saka i ljubi,gordosta treba da spie!!!ke molam,ke se izvinuvam,ke zvonam,ke prakam smsi,ke placam,ako treba i na kolena ke klecam,ne se sramam ako sum kriva ja i ako sakam dami se vrati i na neboto ke napisam te sakam so avion i letki ke frlam ako teba

Мармеладова

Tale of the inexpressible
Член од
21 април 2006
Мислења
1.743
Поени од реакции
184
Неќам да ми се врати, зашто причината поради која сме се разделиле секогаш ќе смета да биде исто како порано.

GarDiaN

ФудБалЕрчЕ
Член од
16 февруари 2006
Мислења
465
Поени од реакции
19
Sve ke napravam za da bide srekna duri bi ja ostavil na mira za da bide srekna. Povazna mi e nejzinata sreka od mojata. Ke prifatam i vecen prijatel samo da bide srekna. Zatoa sto znam deka samo taka mozam da i pokazam kolku iskreno ja sakam i kolku sakam da bide srekna, a taa samata ke sfati dali treba da bide so mene ili ne.

R

reactive89

Гостин
Sve ke napravam za da bide srekna duri bi ja ostavil na mira za da bide srekna. Povazna mi e nejzinata sreka od mojata. Ke prifatam i vecen prijatel samo da bide srekna. Zatoa sto znam deka samo taka mozam da i pokazam kolku iskreno ja sakam i kolku sakam da bide srekna, a taa samata ke sfati dali treba da bide so mene ili ne.
Ехххх... немам што да дополнам... само ќе кажам колку е само вистина сево ова...

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Зошто не верувам во ова?Зошто ова ми изгледа како приказна напишана на хартија која никогаш нема да се спроведе на дело?

Член од
30 јуни 2008
Мислења
2.802
Поени од реакции
99
Ne bi i se javuval veke ...pregolema zrtva al sto da pravam koga sum plemenit covek

Handsome

Love me or Blow me !!!!
Член од
21 јануари 2006
Мислења
852
Поени од реакции
1
Зошто не верувам во ова?Зошто ова ми изгледа како приказна напишана на хартија која никогаш нема да се спроведе на дело?
оти сакаат некој овде на форумов да ги види...леле колку чувствителни,колку добри или онаа што го оставила пише овде на форум и вака и кажува дека ја сака...и изиграва најс самартиан:tapp:

Член од
11 мај 2008
Мислења
10
Поени од реакции
0
epa ako mi znaci nekoja licnost premnogu nemat sansi da ja pustam taka lesno da si zaminit od mojot zivot...se bi napravil za da ja vratam.....................izgubeno e samo ona od sto sme se otkazale..........
remember that........................................

GarDiaN

ФудБалЕрчЕ
Член од
16 февруари 2006
Мислења
465
Поени од реакции
19
оти сакаат некој овде на форумов да ги види...леле колку чувствителни,колку добри или онаа што го оставила пише овде на форум и вака и кажува дека ја сака...и изиграва најс самартиан:tapp:
Site covecki custva nekad vo vremeto spored brojot na upotrebuvanja ti stanuva zavist. Taka i ljubovta na taa licnost ti stanuva potreba koja e na isto ramniste so prezivuvanje ( kako e potrebata na teloto za voda, hrana taka stanuva za tvojata dusa, svest i custva ti stanuva nesto sto nemozes bez toa ).
I sto bi izbral znaci do kraj na zivotot da ja molis, da ja brkas, a so toa samo ne i davas da prodolzi, ja pravis nesreken(sve poveke ja otfrlas od tebe). A naprotiv ja nikogas ne ke mozam da prifata m da me otfrli od zivotot nejzin, zatoa sto znam deka ne ke mozam bez nejze. Taka da gledano na sekoj nacin samo prodolzuvanje kako prijateli (ako nemoze vise nisto da se proba ) ti e edinstveno resenie. Ti ke bides sreken deka si pokraj nejze deka mozes da ja usrekis na prijatelski nacin , vo dobri i losi vreminja da bides pokraj nejze , a so toa ti i ja iskazuvaz tvojata ljubov, toa sto si. So tek na vreme taa ke sfati dali i trebas ili ne.

Ova na eden nacin ne e vozmozna ako taa osoba ne saka toa da go prifati :(. Koga ti ke izberes nekoj deka tolku ti znaci znaes deka ke ti bide i dovolno samo pokraj nejze da bides.

Kajgana Shop

На врв Bottom