Што би направиле за да ви се врати партнерот?

ThA-BiTcH

~*~Blonde Bitch With a Brain~*~
Член од
23 септември 2005
Мислења
4.338
Поени од реакции
62
Би направила повеќе работи, што се во граници на нормала...

Ќе пробам со муабет, најпрво. Џабе ќе биде јас и Господ да го симнам, ако не му објаснам прво со муабет што и како сакам, и секако да се извинам ако сум крива за нашето раскинување.

Секогаш ми давале совети од типот
- Не му се јавувај
-Не му пишувај
-Игнорирај го кај и да го видиш
-Не искачај кај што оди он
-Глуми му пичка
бла бла...знаете веќе натаму какви се другите совети...

Никогаш не сум сакала да му глумам нешто што не сум, уостало као можам да му глумам јас на него пичка и недостижна, кога веќе бил со мене и знае каква сум и што сум...
И ако јас не му се јавам а сум крива, он да не ќе се јави случајно? Па никој не е будала да се јави и извини за туѓа грешка. Ако веќе си заебал работа, а сега сакаш да ја поправиш грешката ќе треба гордоста малку да ја оставиш на страна и да кажеш извини. Следно...немам зашто да го игнорирам. Побогу, го сакам типот зашто да не му кажам здраво и 2-3 реда муабет? Зашто да не искачам кај што оди он? Демек јас ради него ќе одам на тоа место? Значи јас автоматски ќе треба да избришам 20 кафичи и дискотеки, само затоа што он оди таму? И да демек, он ќе видел дека ме нема и ќе се загрижел, ха ха ха глупости...
Ако се јавам и го викнам на кафе и бидам искрена со него, и секако ако има уште шанси да се поправат грешките ќе бидеме пак заедно.
Ако не, животот иде понатаму. Не е ни прв, а уште помалку последен.
И секако, гледам ако ништо повеќе да останеме во пријателски односи:wink:

Член од
20 декември 2005
Мислења
8
Поени од реакции
0
Ke si napraam terence,ke go prasam,dali mozam da napravam za da go vratam nazad.. pa ke vidime do kaj ke dogurame.. samo bez preterivanje :)

Yugo

Law rules
Член од
12 декември 2005
Мислења
8.251
Поени од реакции
28
Pa mislam prvo zavisi od toa kolku mi znacel partnerot i toa kolku vreme sme idele.A ako mi znacel mnogu iako sme idele kratko bi napravil nekoi raboti koi milsam deka se potrebni za da go vratam partenrot t.e. devojkata.A ako ne bide nisto ke batalam.

P

Princ

Гостин
Зависи за кого-како. Сум имал многу девојки во животот кои ми значеле нешто. Некоја помалку, некоја повише. Некои сум ги третирал ко кучки, некои ко принцези. Индивидуално го решавам тоа. Но за една бев спремен да направам буквално све... Денес кога ми текнува на истата, си викам па не би направил баш све.....

BusHav

Е ајде де.....можеш и така
Член од
5 декември 2005
Мислења
4.343
Поени од реакции
81
Zavisi od partnerot!Za nekoi vredi da se boris da gi dobies nazad ama za nekoi ti pagja polesno sto ne si vise so niv.

Моето_е_поголемо

муа не ме лазе
Член од
22 јули 2005
Мислења
475
Поени од реакции
21
ragazza напиша:
Tato me ucese deka po 2 raboti nikogas da ne trcam : avtobusi i maski, sekogas idat novi . Ako se resil da zamini sreken mu pat ne odzemam nikakvi merki posto skrseno e skrseno sekogas ostanuva dzik
Браво за татко ти, убаво ти кажал. Каде што ќе плукам не лижам. Кога ќе ставам крај, не оставам простор за маневри. Ја кршам секоја шанса за во иднина, впрочем ако нешто треба да биде ќе биде од прва, секој нареден пат ќе биде полош од првиот. Затоа би хепи & донт вори, за секое тенџерче има капаче, само треба да се пронајде она што ќе пасува најдобро. Кога одиш да купуваш кондури не ги земаш првите што ќе ги видиш, туку пробуваш неколку.

mr.wicket

limitless..
Член од
20 јуни 2005
Мислења
5.127
Поени од реакции
519
Не вреди да се кинат вени за некој, па макар и да ти значел, зш од кај знаеш дали ти него му значиш. Јас конкретно би порбал на следниов начин:
Ако сум јас крив ќе се потрудам да ја вратам, нели најпрво има ”ИЗВИНИ” што не мења многу ама ќе пробам, ако ми се понаша уште исто, ќе ппробам уште еднаш со ”ИЗВИНИ, СЕ КААМ ЗА ТОА ШТО ГО НАПРАИВ” ако пак нема реакција, ЧАО, ПРИЈАТНО!

moTaro

Буљаш
Член од
17 ноември 2005
Мислења
1.476
Поени од реакции
11
Би ја направил најдобрата балада. Таа сигурно ќе се препознае во неа.
Тоа би било моето извини!

Allita

Слика има тон нема
Член од
7 декември 2005
Мислења
2.184
Поени од реакции
12
neznam...navistina...ne sum doshla vo takva situacija za da sakam tolku mnogu da mi se vrati nekogo...bidjeki retko gresham, a ako sum greshela go ispravav toa navreme taka da ne sum imala potreba da prvam neshto za nekoj da mi se vrati...mi se vrakale mene, ama retko koj sum prifakala...kaj mene glaseshe pravilo i den denes glasi...misli ja odnapred za da ne bide posle docna...taka da toa e...

Член од
28 декември 2005
Мислења
4
Поени од реакции
0
Lizam malce g'z,dodeka ne ja vratam.Posle si igram majtap so nea!!!

Carlito Brigante

Хаусмајстор
Член од
5 ноември 2005
Мислења
844
Поени од реакции
8
divine напиша:
Sto bi napravile za da si go vratite partnerot koj vi znaci? Osven vetuvanje deka ke se popravite (valjda), sto drugo bi storile za nego/nea? Ajde da vidime koj do kade odi, i do kade vi e gordosta koga se raboti za ljubov :wink:
Се што е потребно.
Ако не е доволно. Онда ќе попатам уште малце и продолжувам натаму. Пу, пу.

TIMI* напиша:
Lizam malce g'z,dodeka ne ja vratam.Posle si igram majtap so nea!!!
Знаеш како ги викаат тие што лижат газеви? :lud:

MarthaGraham

Олд Скул
Член од
21 ноември 2005
Мислења
673
Поени од реакции
8
Досега не сум се нашла никад у таква ситуација. Увек биле мушките тие што сакале да ми се вратат ама не и обратно :icon_lol:
Неам појма што би напраила. Ваљда ништо, пошто глупо е да се поправа нешто што не идело како што треба. Ја сум апсолутно против врски фати се -пушти се. Ако еднаш пукнало, по било чија вина, глупо е да се враќаш назад. Нема да биде никогаш исто.

Kajgana Shop

На врв Bottom