најјак си нема штоЕднаш се скарав со професорката по математика оти ме обвини дека сум го кршел компјутеро. Почна она, каа и секоа жена да си крека, јас ставам и и велам: "Еби Се Ма!" - Цел клас по земја
:bravo:Еднаш се скарав со професорката по математика оти ме обвини дека сум го кршел компјутеро. Почна она, каа и секоа жена да си крека, јас ставам и и велам: "Еби Се Ма!" - Цел клас по земја
Да видам не верувам ...Еднаш се скарав со професорката по математика оти ме обвини дека сум го кршел компјутеро. Почна она, каа и секоа жена да си крека, јас ставам и и велам: "Еби Се Ма!" - Цел клас по земја
Браво ееееј, секоја чест ЦАРЕ, ѕвер си :smir:Еднаш се скарав со професорката по математика оти ме обвини дека сум го кршел компјутеро. Почна она, каа и секоа жена да си крека, јас ставам и и велам: "Еби Се Ма!" - Цел клас по земја
Fala brat :pos2:Браво ееееј, секоја чест ЦАРЕ, ѕвер си :smir:
Доврши бе, да видиме шо ти рече таа..Еднаш се скарав со професорката по математика оти ме обвини дека сум го кршел компјутеро. Почна она, каа и секоа жена да си крека, јас ставам и и велам: "Еби Се Ма!" - Цел клас по земја
Ништо не реше брат, си премолчи и си седна :pos2: Абе воа кај мене не е Школска глупост, туку Кавадаречка трагедија :pos2:Доврши бе, да видиме шо ти рече таа..
п.с. патем свака част
Воа осеќам само у индустријата го има или грешка су????:salut:Ништо не реше брат, си премолчи и си седна :pos2: Абе воа кај мене не е Школска глупост, туку Кавадаречка трагедија :pos2: