Школски глупости

Член од
24 декември 2007
Мислења
384
Поени од реакции
17
Седиме на час по физика и едно дете му вика на друго,
Детето,,доста јади гомна бе !
Професорката,,абе тебе не ти е роденден па да частиш
се скапав од смеење:pos2::pos2:

Falcao

rossonero per sempre
Член од
28 мај 2008
Мислења
1.986
Поени од реакции
561
Седиме на час по историја, прва година.
Професоров за прв пат почнува да испитува.:)
По број. Се паѓа 'n' и му вика спремен ли си за денеска да одговараш ?
Детево се мисли шо да му одговори.
Професоров му вика, ајде бе не се мисли ако не си спремен нема да те испитам денеска !
Детево: НЕ СУМ СПРЕМЕН ЗА ДЕНЕСКА ПРОФЕСОРЕ !
Професорот: ЕПА АЈ СТАНИ ДА ОДГОВОРАШ СЕГА !:pos2:(цел клас ПАТОС):pos2:
Детево се накурчи и почна да крека нешо и професоров му вика:
Ај оди напрај еден Дијалог со парното и кога ќа завршиш врати се !:vozbud::vozbud:

П.С Не е школска глупост ама ми остана во сеќавање.

PhantomerX

Несопирлив
Член од
30 октомври 2008
Мислења
623
Поени од реакции
46
На час по македонски, читајки текст со битолски дијалект...

Професорката: Госпо, без Т на крај... (ако не се лажам Господ на Д завршува)

:tapp::pos2:

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Имаме еден наставник стално дежурниот пенкало му дава за да запуше час и ние на дежурниот му ги зедовме суте пенкала а останатите моливи му ги кладовме во балон и кога наставников побара пенкало овој 5 минути се мачеше да ги извајт стварите од балонот и ко ги изваде викат немам наставник пенкало :pos2::pos2:
Го зедовме сунгерот и го наводенавме столот и кога седна наставничката веднаш стана ништо не ни рече туку отпрости го запиша часот и цел час отпроску седеше.

Ке цапнам во некоја кал за инает и после на цидон нашкола или ке го паднам пенкалото и ке чкртам на подон

С

сашенко

Гостин
На час по ел.мерења и кола професорката го прашува еден другар за мерни единици и мерни инструменти.Кажа шо знаеше и на крај го прашува со што мериме брзина? И овој и вика "професорке брзината ја мериме со штоперица".
Се згазивме од смеење...

Член од
6 април 2009
Мислења
28
Поени од реакции
4
Еднаш се скарав со професорката по математика оти ме обвини дека сум го кршел компјутеро. Почна она, каа и секоа жена да си крека, јас ставам и и велам: "Еби Се Ма!" - Цел клас по земја :vozbud:

^^Smiley^^

Broo Tal Smy Lee
Член од
25 јануари 2007
Мислења
1.045
Поени од реакции
25
Еднаш се скарав со професорката по математика оти ме обвини дека сум го кршел компјутеро. Почна она, каа и секоа жена да си крека, јас ставам и и велам: "Еби Се Ма!" - Цел клас по земја :vozbud:
најјак си нема што

Член од
28 декември 2008
Мислења
1.356
Поени од реакции
184
:bravo::tapp:

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
Да видам не верувам ...

Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512
Браво ееееј, секоја чест ЦАРЕ, ѕвер си :smir: :tapp:

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Доврши бе, да видиме шо ти рече таа..

п.с. патем свака част :tapp::):)

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Кај нас еден професор доста добар,ама сака да му научиш кога ке направиме некоја беља или глупост едноставно ни вика ај оди почувај го парното да не го украде некој и ке си излезеш не те запишува :pos:

Член од
6 април 2009
Мислења
28
Поени од реакции
4
Доврши бе, да видиме шо ти рече таа..

п.с. патем свака част :tapp::):)
Ништо не реше брат, си премолчи и си седна :pos2: Абе воа кај мене не е Школска глупост, туку Кавадаречка трагедија :pos2::vozbud:

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
Ништо не реше брат, си премолчи и си седна :pos2: Абе воа кај мене не е Школска глупост, туку Кавадаречка трагедија :pos2::vozbud:
Воа осеќам само у индустријата го има или грешка су????:salut:

Kajgana Shop

На врв Bottom