Школски глупости

Z

ziko bt

Гостин
nie pred nekoj den site maski mu gi izvadivme patikite na cas kaj edna profesorka a pred toj cas imavme fizicko

kostovska

Рокенролистика :))))))
Член од
22 јануари 2009
Мислења
368
Поени од реакции
11
еднаш во основно што никад нема да го заборавам кога од прозор некој фрли јогурт од тие малите за ужинка што ги имавме и на крај се најде врз мојата глава :pos2::pos2::pos2::pos2: најголема глупост направена од некој слепец :pos2::pos2:

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
Еднаш во 8 оделение од втори спрат на училиштето ја фрливме катедрата преку џам на наставничката пошто ногу не мразеше и преку час ни даваше тестови :pos2: додека во втора година средо ја искршивме вратата на училницата и направивме шалтер :pos2:а подоцна дупката се ширеше и за на крај на годината можевме комотно да влеваме во училницата преку дупката за домашни миленичиња:pos2::pos2::kesa:

Член од
28 јануари 2009
Мислења
3
Поени од реакции
0
kje go pofalim drugarmi...
otidna u shkolo "sarma" i na chas se smeel ka mrdnat i go izbrkal profesorov nadvor...i otisol bratov zapalil cigare nadvor i se istripal mal odmor deka i e, i go dopushil cigareto i trgnal da vleze takov se istripal deka kasni na chas...i vlegol ( posle 5 min od ka go izbrkal prof od chas) i chuknal i rekol: izvinite shto kasnim prof. mozhe da vlezem? ...:nesvest:

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
Во 8 бевме најлуди сите наставници не мразеа.Ја сокршивме вратата и орманчето во училницата.Фрлавме клупи и столови преку прозор.Еднаш на час по англиски другарите од последна клупа ептен откачија и наставничката и рече последна клупа надвор.Овие лудите ја дигнаа клупата и ја извадија надвор..хахахаха ова нема да го заборавам

Mr.HyPNoTiC

UnTraceable Guest!
Член од
13 ноември 2007
Мислења
1.450
Поени од реакции
239
Јас го потврдувам пошто бев присутен во ходникот хаха :vozbud:

buba18

God is a DJ
Член од
8 јануари 2009
Мислења
358
Поени од реакции
10
нашиот професор по физика беше алергичен на ванила
(на парфрми од ванила,крем и сл.)

кога правевме тест му ставивме крем на катедрата и кога дојде почна да кива ама на секоја секунда:pos2:
и ни вика:некој да не си ставил парфем или крем од ванила?
ние се газиме од смеење:pos2:малце ми падна жал,ама важно тест не правевме.
потоа сите научија дека е алергичен и си носеа од дома парфеми:pos2::pos2:

VeS

.
Член од
16 мај 2008
Мислења
4.749
Поени од реакции
2.355
На професорката не и беше нешо денот цело време накурчена во испрашвење за прв пат строга беше. И нешо едно дете кога го испрашвеше одговараше со рацете вџеб и му се развика и му напиша пониска оценка и на друго избрка. И сега едно дете ја прашвит: Професорке мојт во тоалет да одам?
и та го пулит и му викат: Kaде?
и детево: Во тоалет професорке
и та му вика: Како мојш такво нешо да бараш на сред час

И после отишла вканцеларија почнала да и се дерит на класнана: Оние твојне невоспитанине бараја лото да уплатет на сред час

После ко ни кажа класната се виткаавме за стомак од смеење..

И наредниот час и однесоја ливчиња со лото

TheMask

SσвεR SαŋTα
Член од
28 февруари 2008
Мислења
298
Поени од реакции
8
Во 8 бевме најлуди сите наставници не мразеа.Ја сокршивме вратата и орманчето во училницата.Фрлавме клупи и столови преку прозор.Еднаш на час по англиски другарите од последна клупа ептен откачија и наставничката и рече последна клупа надвор.Овие лудите ја дигнаа клупата и ја извадија надвор..хахахаха ова нема да го заборавам
Каже кој беше најбудал до 8-одд сеа сум смирен

Член од
11 јануари 2009
Мислења
68
Поени од реакции
0
Директирот во остовно го викавме Касандра но така го викаше цело школо и некој паметен кажал дека го викат Касандра и јас да се на правам паметен пред класо им вкам абе онј Касанда е многу будала човек сака да ги вика моите на разговор но додека јас тоа сум го зборел тој ме слусал и стоел позади мене и после не родителите сто ми ги викаа туку и укур ми стеегна.
На еден час по математиика ни бее досадно и како да се направиме интересни и воедно да ја исплашиме професорката со патика го гаѓавме лустерот сто се наоѓа над неа но место лустерот патиката заврси кај провесорката на катедра

Kajgana Shop

На врв Bottom