Кога разговарам со некој,и настанува караница,подобро да се бега од мене,бидејќи ќе се нанервирам крајно и попрво ќе умрам отколку да ме убеди дека грешам,ако подоцна пак сватам дека тој/таа бил(а) во право едноставно ќе се правам ко да не се случило никаква караница помеѓу нас. Не знам зошто сум таков,ама попуштањето е особина која ретко излегува на особина пред било кој,било каде,околу било што. Јебига,сите што се дружат со мене ме знаат како таков,па затоа и не се ни трудат да ме убедуваат многу-многу
Инаку иако чоекот не е крив што ја нашол книгата пред вистинската премиера на книгата(не е крив за тоа,крив е за сликањето),сепак за тоа ќе јаде казна е можно,мислам и заслужуе кога така се фали чиниш којзнае кој е он чим прв ја има у раце книгата
Оваа сторија ја прочитав уште од пред 2/3 дена, значи пред да се појави книгата.
книгата излегла во 07:00 часот наше време вчера(сабота),ама ДиипДискаунт,по грешка пуштиле неодреден број копии од книгата уште во Вторникот,така да тоа се 5 дена пред вистинската премиера на филмот
Знаеш што сакам да кажам....ама ако не ти текнува еве да те потсетам.
А Чо Чанг?Знам открив!!!!!!ЕУРЕКА!!!Хри не умира туку на крај се зема со Џини и имаат 3 деца!!А Рон и Хермиона се венчаат и имаат 2 деца!Другои не откривам зашо нема да ви биде интересно!
Jaooooo,Рон и Хермиона?....Уф.....А колку што ми беше "очигледно" дека Хари и Хермиона на крај ќе завршат заедно,дупло повеќе и го посакував тоаЗнам открив!!!!!!ЕУРЕКА!!!Хари не умира туку на крај се зема со Џини и имаат 3 деца!!А Рон и Хермиона се венчаат и имаат 2 деца!Друго не откривам зашо нема да ви биде интересно!
Што Чо Чанг,Хари уште во 6 дел сфати дека ја сака Џини, а не Чо...Затоа на крај сепак заслужи да биде со таа што ја сака...Иначе децата им се викаат Џејмс,Албус Северус и Лили.А Снејп не елош,на крај испага дека цело време бил со Дамблдор и дека Дамблдор треба и онака да умре поради ортовот на раката(затоа таа му е потемнета)а Снејп му дава противотров со кој Што мозе да живее само уште една година.Затоа на крај тој го моли Снејпда го убие и да го спаси Хари за да си ги спаси маките!Доста беше нема да ви биде интересно кога ќе ја шитате јас па се ви открив....А Чо Чанг?
Колку само во текот на ниту еден дел немасе ништо меѓу Хари и Хермиона,повеке беше мегу Рон и Хермиона...баш ми е мило што заедно завршија зашто така требало да биде....+ скоро сите читатели се надеваа на тоа...Jaooooo,Рон и Хермиона?....Уф.....А колку што ми беше "очигледно" дека Хари и Хермиона на крај ќе завршат заедно,дупло повеќе и го посакував тоа