Нема врска тоа, не носи такви заклучоци, може во клуб обратно ќе се работитеДај некој што прати француско нека каже што играч е Лаказет оти од мое површно познавање 50м за играч што му грее клупа на Жиру во репрезентација не ми влегува во мозок.
Чуден трансфер. Не личи на Венгер ова, изгледа е влезен all in стариов, Санчез најверојатно остануват иначе немат логика трансферов без Санчез за титула немат шанси, јасно му е то и нему.Нема врска тоа, не носи такви заклучоци, може во клуб обратно ќе се работите![]()
Не верувам да продадат некој од клучните играчи, а уште помалку на домашен ривал. И за Вокер еве се стивнаа сите шпекулации, можно е и тој да остане.Dele Alli demek Celzi 100miliona daval, nz samo od kaj gi vadat moabetive
Од то шо сум читал и гледал ете против Јуве од како го повреди коленото сите мислеа дека толку од него пошто имаше еден период на опоравување, е сеа читав демек дека е вратен на неговото ниво и дека би бил одличен тансфер за било кој тим. Пред повредата го сметаја за еден од најголемите фудбалски таленти 100 гола има дадено во 200 настапи то не е малце за било кој тим да играш Јас од она шо го видов против Јуве би сакал да е дел од тимот. А то дека Жиру пред него е најидиотски потег можда е тактиак во прашање ама онаков играч да греј клупа на Жиру е ....Дај некој што прати француско нека каже што играч е Лаказет оти од мое површно познавање 50м за играч што му грее клупа на Жиру во репрезентација не ми влегува во мозок.
Истрчувате ти и другиот, а поима немате зошто го постирав тоаТоп засилување би бил нели?![]()
Мбапе треба прва да игра заедно со Дембеле.. Но Дешамп си тера со неговите Жиру и Паје.. Дури и Канте грее клупа за Франција.. Затоа ни светско ниш нема да направатДури и Мбапе игра пред Лаказет у репрезентација.
Пола кило текст и нишо не кажа за играчот.Од то шо сум читал и гледал ете против Јуве од како го повреди коленото сите мислеа дека толку од него пошто имаше еден период на опоравување, е сеа читав демек дека е вратен на неговото ниво и дека би бил одличен тансфер за било кој тим. Пред повредата го сметаја за еден од најголемите фудбалски таленти 100 гола има дадено во 200 настапи то не е малце за било кој тим да играш Јас од она шо го видов против Јуве би сакал да е дел од тимот. А то дека Жиру пред него е најидиотски потег можда е тактиак во прашање ама онаков играч да греј клупа на Жиру е ....
Дај му казнени@Макед0нер дај непотребно да не ја пуниме темата за официјалнисо трансфери со играчи кои продолжиле договор. Тука објавуваме на оваа тема играчи кои продолжиле договори и тоа играчи за кој имало шпекулации или се квалитетни играчи. Значи да не ја трупамте темата Официјални трансфери со новости како тоа некој продолжил договор. Секој кога види дека има објава во таа тема очекува да има објава за трансфер, не за продолжување договор.