Фудбалски/трансфер дискусии

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.610
Поени од реакции
59.411
Ги земаа можеби двајцата најдобри изведувачи на слободни удари во Бундес лигата.
Ќе бидат особено опасни од прекини Милан сега.

Одличен тим прават.

Член од
15 ноември 2008
Мислења
5.772
Поени од реакции
11.788
Добар трансфер за Милан, најозбилно.
Што знам мене па некако од сите засилувања до сега најмалце мерак ми праи (ок Борини не постои). Ми има оставено впечаток дека освен слободните не се истакнува посебно во ништо друго, многу е спор а Милан веќе има еден спор креативец во Сусо.

Ќе видиме, нека ме демантира слободно :D

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.666
Поени од реакции
88.541
Ги земаа можеби двајцата најдобри изведувачи на слободни удари во Бундес лигата.
Ќе бидат особено опасни од прекини Милан сега.

Одличен тим прават.
Чим стигна Дани да ги фали Милан, ондак стварно вршат добра работа :icon_mrgr:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500

Популарен Рудимбе :giggle:

Член од
21 мај 2008
Мислења
11.032
Поени од реакции
11.667
Лани го земаа Стоунс, нека им седи сега, нека се гитлаат. :D

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.235
Поени од реакции
18.394
Мондо, ако сакаш да ме дупиш можеш да најдеш и посуптилен начин, не мора на секој мој пост да ми реплицираш за да ми привлечеш внимание.

Во врска со пеналите на Рома, јас кажав дека ќе ги глеам на Јујтјуб и ќе дадам мое мислење дали се безвезе свирени и си го пишав мислењето, не глумев експерт и сепознавач на фудбалската игра.

Едно е да кажеш дека според тебе нешто е или не е пенал а при тоа да го имаш тоа глеано а друго е да земеш да објаснуваш за некој фудбалер пошто играш фудбал менаџер а таму го класифицираат како future star.

Јас сум едниот тип на форумџија, ти си другиот, пример. Ти објаснуваше како со 17 години си го предвидел падот на Интер после Мурџо, така?
Ова педерски си го едитирал отпосле, се гледа го нема во мојот цитат.

Еве @Syn од некни убаво им објасни во фан клуб Интер зошто Интер пропадна после Морати и како стариот се што работеше не беше на долгорочна основа. Тоа беше едноставно да се претпостави и тогаш, само се разбира дека поголемиот дел од фановите во тој момент не беа способни да го согледаат тоа (дури и оправдано според мене). Бидејќи кога си фан во најдобриот момент од историјата на клубот (тројната круна за Интер) воопшто не ти ни текнува да погледнеш подалеку. Од страна може повеќе работи да се согледаат. Се разбира од твој аспект на Х години сите луѓе исто разбираат и не е можно некој повеќе да знае, така да бадијала е да се објаснуваме што сум знаел или не.

Член од
28 февруари 2017
Мислења
2.770
Поени од реакции
2.682
Кабаљеро во Челзи , супер втор голман за беспари !

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Ова педерски си го едитирал отпосле, се гледа го нема во мојот цитат.

Еве @Syn од некни убаво им објасни во фан клуб Интер зошто Интер пропадна после Морати и како стариот се што работеше не беше на долгорочна основа. Тоа беше едноставно да се претпостави и тогаш, само се разбира дека поголемиот дел од фановите во тој момент не беа способни да го согледаат тоа (дури и оправдано според мене). Бидејќи кога си фан во најдобриот момент од историјата на клубот (тројната круна за Интер) воопшто не ти ни текнува да погледнеш подалеку. Од страна може повеќе работи да се согледаат. Се разбира од твој аспект на Х години сите луѓе исто разбираат и не е можно некој повеќе да знае, така да бадијала е да се објаснуваме што сум знаел или не.
Одма го едитирав, немаше ни 2-3 мин, не е после 5 дена.

upload_2017-7-2_10-28-28.png [DOUBLEPOST=1498984241][/DOUBLEPOST]А Син објаснил што и како во 2017та, муабетот беше дека скоро никој не очекуваше таков пад од месечината во 2010та. Сега, од оваа перспектива, кога се знаат сите работи и можеш да ги согледаш фактите е полесно да ја согледаш реалноста.

Огромен дел од луѓето кои пратат фудбал не се осудија да кажат дека Јунајтед после Фергусон ќе допира вакво дно, не па Интер после Мурињо кој беше таму 2 сезони, тоа сакам да кажам.[DOUBLEPOST=1498984340][/DOUBLEPOST]Разлика помеѓу моето мислење за пеналите и нечија днопертиза за фудбалер поради фудбал менаџер и пар клипа на нет е тоа што за пенал, ќе ја видиш ситуацијата и ќе си дадеш днопертиза дали е или не е пенал, не мора да ја глеаш цела утакмица, додека пак за играч, мора да му ги гледаш утакмиците за да имаш реална слика а не некоја игра или клип од 3-4 мин.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Ако успее стариот да ги донесе во пакет Лаказет,Марез и Лемар па плус да го задржи Санчез тогаш мислам дека ќе се почуствува разлика во квалитет...ама чисто се сомневам Венгер да се реши на таков драстичен чекор,сепак посигурно е за него да најди некое ѓупче од Леавр или Тулуз за 1,5 милиони и на пресконфереција да тврди дека е доволно за Арсенал како клуб:icon_lol:

Па од година на ново

Макед0нер

Red Devil
Член од
7 март 2012
Мислења
759
Поени од реакции
642
Ако успее стариот да ги донесе во пакет Лаказет,Марез и Лемар па плус да го задржи Санчез тогаш мислам дека ќе се почуствува разлика во квалитет...ама чисто се сомневам Венгер да се реши на таков драстичен чекор,сепак посигурно е за него да најди некое ѓупче од Леавр или Тулуз за 1,5 милиони и на пресконфереција да тврди дека е доволно за Арсенал како клуб:icon_lol:

Па од година на ново
Напнат е Венгер за Мбапе а од друга страна понудата за Лемар им ја одбиле :icon_lol:

Член од
21 мај 2008
Мислења
11.032
Поени од реакции
11.667
Го пуштија Бернардо Силва (веројатно и Бакајоко), не верувам дека ќе продаваат уште некој од клучните играчи Монако, бар не оваа сезона. Секако главна цел ќе им биде одбрана на титулата во Франција, а во ЛШ барем да се пројде групната фаза.

Kajgana Shop

На врв Bottom