Што знам мене па некако од сите засилувања до сега најмалце мерак ми праи (ок Борини не постои). Ми има оставено впечаток дека освен слободните не се истакнува посебно во ништо друго, многу е спор а Милан веќе има еден спор креативец во Сусо.Добар трансфер за Милан, најозбилно.
Чим стигна Дани да ги фали Милан, ондак стварно вршат добра работаГи земаа можеби двајцата најдобри изведувачи на слободни удари во Бундес лигата.
Ќе бидат особено опасни од прекини Милан сега.
Одличен тим прават.
Ова педерски си го едитирал отпосле, се гледа го нема во мојот цитат.Мондо, ако сакаш да ме дупиш можеш да најдеш и посуптилен начин, не мора на секој мој пост да ми реплицираш за да ми привлечеш внимание.
Во врска со пеналите на Рома, јас кажав дека ќе ги глеам на Јујтјуб и ќе дадам мое мислење дали се безвезе свирени и си го пишав мислењето, не глумев експерт и сепознавач на фудбалската игра.
Едно е да кажеш дека според тебе нешто е или не е пенал а при тоа да го имаш тоа глеано а друго е да земеш да објаснуваш за некој фудбалер пошто играш фудбал менаџер а таму го класифицираат како future star.
Јас сум едниот тип на форумџија, ти си другиот, пример. Ти објаснуваше како со 17 години си го предвидел падот на Интер после Мурџо, така?
Одма го едитирав, немаше ни 2-3 мин, не е после 5 дена.Ова педерски си го едитирал отпосле, се гледа го нема во мојот цитат.
Еве @Syn од некни убаво им објасни во фан клуб Интер зошто Интер пропадна после Морати и како стариот се што работеше не беше на долгорочна основа. Тоа беше едноставно да се претпостави и тогаш, само се разбира дека поголемиот дел од фановите во тој момент не беа способни да го согледаат тоа (дури и оправдано според мене). Бидејќи кога си фан во најдобриот момент од историјата на клубот (тројната круна за Интер) воопшто не ти ни текнува да погледнеш подалеку. Од страна може повеќе работи да се согледаат. Се разбира од твој аспект на Х години сите луѓе исто разбираат и не е можно некој повеќе да знае, така да бадијала е да се објаснуваме што сум знаел или не.
Напнат е Венгер за Мбапе а од друга страна понудата за Лемар им ја одбилеАко успее стариот да ги донесе во пакет Лаказет,Марез и Лемар па плус да го задржи Санчез тогаш мислам дека ќе се почуствува разлика во квалитет...ама чисто се сомневам Венгер да се реши на таков драстичен чекор,сепак посигурно е за него да најди некое ѓупче од Леавр или Тулуз за 1,5 милиони и на пресконфереција да тврди дека е доволно за Арсенал како клуб
Па од година на ново