Филмски вести

Bada Bing!

шшшшшш
Член од
14 јули 2006
Мислења
2.671
Поени од реакции
114
Поради тоа што го платија Дензел Вашингтон 40 милиони долари (пола од нив беа заради откажаната оригинална продукција за која доби пари за ништо) за улогава се молам дека барем он ќе биде добар. Добро е што брат му на Ридли не ја доби режисерската палка, барем нема да имам напади од монтажата и постојаните зумови. :)

mALEFACTOr

..:[iluzionist]:..
Член од
30 април 2007
Мислења
512
Поени од реакции
24
Едвај чекам да дојде 2009. Искача Metal Gear Solid

оние кои ја играле знаат за што зборам.

FrEaKy GiRL

...FaLLeN AnGeL...
Член од
20 јули 2007
Мислења
623
Поени од реакции
28
Možda vam ovo nije interesantno, Ali Harry Potter and The Order Of the Phoenix dolazi uskoro. Kod nas 19 Julij. Mislim da ce i poslednja knjiga biti uskoro. Cuo sam i, da neko umre, ali to nije Harry Potter...
hmmm

EDIT:
Cuo sam, da Ema Watson nece igrati Hermione u seldecem filmu Harry Potter...
Малку сум збудалена по филмов,книгите глумците и се што има врска со Хари Потер,па ќе ти прецизирам за овие прашања...
1.Хари Потер и редот на фениксот ја одржа светската премиера на 11 јули а кај нас само Бог знае кога ќе стигне...
2.Седмиот и последен продолжеток на серијалот книги за детето волшебник Хари Потер-Harry Potter and the deadly hallows излезе на 22 јули,а однапред биле нарачани преку 2 милиони примероци само во ВЕлика Британија...Кај нас за жал уште 6 дел не е преведен а не пак 7...Затоа драги обожаватели на Хари Поттер подобро одете и купете го изданието на англиски зашто за македонски превод ќе треба да почекате неколку години...
3.Ема Вотсон се уште се двоуми дали ќе продолжи со снимањето на последните 2 продолжетоци поради образованието и факултетот!

СпаЈдеР

DissentiveMoron202
Член од
1 март 2006
Мислења
3.201
Поени од реакции
52
Кај нас за жал уште 6 дел не е преведен а не пак 7 дел...Затоа драги обожаватели на Хари Поттер подобро одете и купете го изданието на англиски зашто за македонски превод ќе треба да почекате неколку години...
факултетот![/quote]
Сепак во ова си малце грешка,6тиот дел веќе неколку месеци стои преведен у Македонија,само што "Култура" која ги имала авторските права за книгите рекла дека не се исплаќа да ги издадат 6тата и 7мата книга поради парите кои треба да бидат дадени како и големината на продажната цена на книгата поради која нема да ја купат голем број обожаватели. Сепак,Топер се оптимистички настроени велејќи дека тие би ја издале книгата,веднаш штом ги добијат авторските права за издавање. Тие исто така велат дека ќе го издадат и 7миот дел од книгата,но сепак...има време :)

Еве линк за местото кај што го прочитав сево ова =)

Deswaldos

Bob's your uncle!
Член од
11 февруари 2007
Мислења
585
Поени од реакции
2
Jej lugje. Jack Black ima danas rodjen dan. Happy Birthday Jack. Jako dobar glumac :pos:

Ja sam si knjigu HP 7 vec skinuo sa interneta, u formatu pdf. I film sam vec video u bioskopu. Mogu da kazem, da je jako dobar, ako ne najbolji do sada ;)

Tutkar

Богомил
Член од
6 декември 2005
Мислења
1.967
Поени од реакции
34
Rambo 4 Trailer

[media]http://www.youtube.com/watch?v=8M1KiXWWTxg&eurl=http://kajgana.com/more.php?id=868&tema=0[/media]

ова мора да се гледа :pos2::pos2::pos2::pos2:

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.420
ехееее трејлеров го гледав уште пред 3-4 месеца ... добро ми изгледа ама овој Рамбо ми е многу изменет

Mr.Deni

Животна грешка си ми ти...
Член од
4 мај 2007
Мислења
3.551
Поени од реакции
2.741
Рамбо на 60 години :pos2: :pos2: Руши се пред него :)

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.401
Поени од реакции
25.262
хехе абе остај тоа .... ама многу ми е чуден ... незнам зашто :toe:
Не е веќе тој што беше, си остаре човекот, ама за негови години, онака да прави масакр, супер му оди.

Kajgana Shop

На врв Bottom