Филмски вести

Скулгрл

Queen of the superficial::..
Член од
17 јануари 2006
Мислења
5.059
Поени од реакции
69
Sims: The Movie
Култната компјутерска игра, Симс ќе биде запишана на листата игрици кои добиле своја филмска адаптација, откако холивудското студио Фокс ги откупи правата за екранизација од Електроник Артс.

Одговорен за проектот ќе биде филмскиот могул, Џон Дејвис чие име се појавува како продуцент на долга листа добро познати филмови, вклучувајќи ги и Eragon, Alien vs Predator, I, Robot и The day after tomorrow. Од Фокс откриваат дека автор на сценариото ќе биде Брајан Линч (Scary movie 3).

Во рок од седум години, колку што постои, оваа стратешка игра е продадена во повеќе од 85 милиони примероци ширум светот, носејќи му на издавачот приход од речиси 1,4 милијарди евра.

”Со оглед на тоа што Симс е игра која симулира настани од реалниот живот, се чини дека нејзината филмска адаптација ќе биде снимена на сличен начин како и хит филмот ‘Шоуто на Труман’”, најавува портпаролот на компанијата за компјутерски и видео игри.

Bada Bing!

шшшшшш
Член од
14 јули 2006
Мислења
2.671
Поени од реакции
114
Ова е нешто најдебилно што го имам чуено :|

Deswaldos

Bob's your uncle!
Член од
11 февруари 2007
Мислења
585
Поени од реакции
2
Možda vam ovo nije interesantno, Ali Harry Potter and The Order Of the Phoenix dolazi uskoro. Kod nas 19 Julij. Mislim da ce i poslednja knjiga biti uskoro. Cuo sam i, da neko umre, ali to nije Harry Potter...
hmmm

EDIT:
Cuo sam, da Ema Watson nece igrati Hermione u seldecem filmu Harry Potter...

Никола_МКД

Corazón blanco
Член од
18 март 2007
Мислења
1.213
Поени од реакции
22
najdobrata igra na site vreminja Hitman ke ja ima na film
eve trailer
[media]http://youtube.com/watch?v=AajX-TLnyp0[/media]
ke izlezi na 10.12
dotogas so ova ke mora da se 'zadovolime'

nix

Член од
14 јули 2007
Мислења
4
Поени од реакции
0
Vidov deka nekoj prasa za Sin city 2. Ke ima 2 del i ke izleze vo 2008 ne se znae uste tocno posto filmot u predprodukcija.
A i koga vece ste kaj igri ke se pravi film i po igrata Prince of Persia, i toj e najaven za 2008.

nix

Член од
14 јули 2007
Мислења
4
Поени од реакции
0
Zaboraviv da prasam da ne go gledal nekoj "28 weeks later", koj e prodolzenie na "28 days later"- koj bese mnogu dobar

Член од
30 мај 2007
Мислења
399
Поени од реакции
1
American Gangster

Filmov ke bide zverski neso kao Scarface ama so crnci inaku e vistinska prikazna za Frank Lucas eden od najgolemite dileri vo Harlem vo sedumdesetite
premiera e na 2 noemvri

Fallen`Angel

Im Gotham's Reckoning
Член од
26 мај 2007
Мислења
5.658
Поени од реакции
75
trebase ova u preporaki za filmovi da go pises ... verojatno ke ti ja zatvorat temava .. so znam ....

inace filmcevo ke bide zakon !

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.404
Поени од реакции
25.269
Гледав трејлер на ју тјуб и излеа мн закон че биде, ама не верувам да ја надмине славата на Scarface

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
458
Па добро ај да не судиме пред време, центарец и Фолен Ејнџл-можете барем малце покултурно да се однесувате.
ОН ТОПИК....Филмов ко што гледам е со Дензел Вашингтон, а утка од филм со тој глумец немало. Само се молам да не биде преполн со досадни ефекти

Fallen`Angel

Im Gotham's Reckoning
Член од
26 мај 2007
Мислења
5.658
Поени од реакции
75
denzel nema ni eden film utnato do sega be ... mislam deka nikad nema da se snimat bolje filmovi od Man on Fire , Deja Vu , Training Day , John Q , The Hurricane .... da ne gi nabrojuvam site sega ...

Kajgana Shop

На врв Bottom