Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

Член од
17 октомври 2011
Мислења
15.093
Поени од реакции
37.533
G

grande-juve

Гостин
Ајде филмаџии и тука, зошто не верувам дека многумина од овде ја следат темата за Оскарите:
Како да гласаме коа не се излезени сите филмови :)

Инаку Borgman (2013), спора мистерија, ме држеше од почеток до крај, слична атмосфера како шпанските Sleep Tight и The Hidden Face, е сега има работи кои можда за некои ќе останат нејасни, а некои ќе ги поврзат со симболика некоја, како и да е, мене ме внесе филмов и му давам преодна оцена, може да го пробате :).

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.945
Само 2 ми се гледани, премалку за да гласам жалам

Sent from my LG-E400 using Tapatalk 2

Член од
27 мај 2013
Мислења
3.527
Поени од реакции
4.706
Малце ван тема сум јас ,ама сакам да ве прашам со која оценка би го оцениле Pearl Harbor на имдб им скромна 5.9.. и мислам дека не е реална..
--- надополнето: 28 јануари 2014 во 22:57 ---
Малце ван тема сум јас ,ама сакам да ве прашам со која оценка би го оцениле Pearl Harbor на имдб им скромна 5.9.. и мислам дека не е реална..

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.677
Поени од реакции
34.161

tuka diskutirame, vo drugite dve temi samo recenzirame
ama si uporen :D

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
6.5 мсксимум
глупа романса и љубовни интриги, историски грешки и единствено нешто интересно беа тие 15 мин акција во филмот.

Vespertine

The Ugly Duckling
Член од
22 септември 2009
Мислења
2.932
Поени од реакции
3.387
All is lost. Цело време да му викаш на некој “Абе глуп, не така бе, мрдни бе стари! не се влечкај и не отварај врата 5 пати за да видиш како е време надвор бе глуп!“

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.742
Поени од реакции
27.741
Ајде филмаџии и тука, зошто не верувам дека многумина од овде ја следат темата за Оскарите:
Брааааааат, не може вака.
Ќе се ставам со ник Branchez и ќе гласам за wolf of wall street во секоја можна категорија.

Член од
17 октомври 2011
Мислења
15.093
Поени од реакции
37.533
Брааааааат, не може вака.
Ќе се ставам со ник Branchez и ќе гласам за wolf of wall street во секоја можна категорија.
Па што да праам, да ви ги барам пасвордите? :P Ќе ги прашам на крај сите што се пишале дека гласале дали стварно гласале, и то је то. Немам друга опција. Башка - се надевам дека ние тука во филм сите сме фер дечки и не сме џубриња.

Kajgana Shop

На врв Bottom