Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да, American Hustle има повеќе од Волкот.Браво за Martin Scorsese. Филмот би го гледал уште 100 пати. Знае некој колку е заработката до сега за тој филм? Гледам нешто на IMDB ама 98 милиони малку ми делува..Или грешка се они...American Hustle има повеќе![]()

Да јас до пола успеав да издржам и се мислам дали да го продолжам, многу меланхоличен филмНе очекував филм номиниран за Оскар да биде толку монотон, досаден, без никакво сценарио и концепт...Цели два саати мислам дека цркнав од досада... http://www.imdb.com/title/tt1798709/?ref_=rvi_tt

Кајгана Оскари 2013
Guys, ми требаат вашите гласови во анкетата на линкот погоре. Ве молам пополнете ја најдоцна до 05.02.2014. Thanks!
Како да гласаме коа не се излезени сите филмовиАјде филмаџии и тука, зошто не верувам дека многумина од овде ја следат темата за Оскарите:

.6.5 мсксимумМалце ван тема сум јас ,ама сакам да ве прашам со која оценка би го оцениле Pearl Harbor на имдб им скромна 5.9.. и мислам дека не е реална..
--- надополнето: 28 јануари 2014 во 22:57 ---
Малце ван тема сум јас ,ама сакам да ве прашам со која оценка би го оцениле Pearl Harbor на имдб им скромна 5.9.. и мислам дека не е реална..
The.Counselor.2013.UNRATED.EXTENDED.720p.WEB-DL.H264-PublicHD

Брааааааат, не може вака.Ајде филмаџии и тука, зошто не верувам дека многумина од овде ја следат темата за Оскарите:
Па што да праам, да ви ги барам пасвордите?Брааааааат, не може вака.
Ќе се ставам со ник Branchez и ќе гласам за wolf of wall street во секоја можна категорија.
Ќе ги прашам на крај сите што се пишале дека гласале дали стварно гласале, и то је то. Немам друга опција. Башка - се надевам дека ние тука во филм сите сме фер дечки и не сме џубриња.ако сакаш и 1080п снимка најди, не вреди за филмов.![]()