Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Е па "ќе беше" и "е" се различни поими![]()

Извонредно остварување. Можеби за нијанса поуметнички насочено од The Broken Circle Breakdown, и можеби со поголеми шанси да го земе Оскарот, но за мене останува број 1 Белгискиот. По него останав забезекнат, тој ме акна од земја и уште не можам да се опоравам. За Jagten, само длабок поклон.Видиќемо. Следни се Камбоџанскиот и Палестинскиот. Велиш на добар пат сум да бидам казнет?Zlate, youve had a good run man, sega kosmosot ednostavno mora da te kazni so nekoj los. Thats the way it goes.
Ne za drugo, za tie sto se u sred sesija, da veruvaat u karma ili slicno, ne za drugo.![]()

Него само јас се интересирам како Noah ќе се вклопи во филмографијата на Аронофски ? Пошто сите знаеме дека Дарен сака филмови во кои што ја тестира човечката психа до крајни граници, перфектно ги објаснува човечките емоции преку неговите ликови..вака во Ноа некако не го гледам тоа.. али што знам..можеби Жирафата или друга животиња ќе има добар character development.

Бомбаш, на што си брат ?
Ender's Game просек, пфффффффффффф.
Провери ајде уште еднаш.
A gде је Ио ?

Понапнато створење од Џеси Ајзенберг во филмовите нема. Васко Ефтов втор дел. Официјално му го ебаа мамето на блокбастерот.