Преценети и филмови што не се за ситеја па мислев за сајсајд има само потценети и преценети
Calm your ovaries, сеуште не.Повторно да прашам за Don Jon...
Дали конечно ќе можам да го гледам?
![]()
Preciziraj.. tocno 8.7 ili 8.731420123..Prisoners прејак,во тензии бев од почетокот до крајот,јаки пресврти,солидна глума,8.7![]()
ја па мислев за сајсајд има само потценети и преценети
Епа тоа е, ако се најдам прозван, секогаш пробувам да одговорам, незнам зошто некои се интересираат толку многу како и зошто ги оценувам филмовите...Впечатоците на форум после гледање филм:
Повеќе мислев на оцената 8.7 од минатата странаЕпа тоа е, ако се најдам прозван, секогаш пробувам да одговорам, незнам зошто некои се интересираат толку многу како и зошто ги оценувам филмовите...![]()
4 Months, 3 Weeks and 2 DaysМислам дека @wot ќе го обожава Only lovers left aliveДобар филм, арт вампирско-рок-ен-рол филмче, Џим Џармуш стајл ол оувер. Тилда Свинтон одлична како и секогаш, п.с салата беше до столче преполна!
Child's Pose, одлично романско филмче, ме бендиса, ама некако не ми е на рамо со Blue is the warmest... ако гледаме добитници на реномирани фестивали, инаку овој добил Златна мечка во Берлин годинава. Препорака и за двата коа ќе излезат скринери![]()
Зад ридовите го глеав лани, добар стварно, Романците имат предобра кинематографија. Овој првиот одамна ми е у watch листата ќе се глеа кат тад4 Months, 3 Weeks and 2 Days
Beyond the Hills
И овие ти се слични драми како Child's Pose, плус подобри... Only lovers left alive, и јас се изненадив од полната сала
![]()
Паа не се осекав да му дадам баш чиста деветка а чуствував дека заслужува повеке од 8+ па мораше вакaPreciziraj.. tocno 8.7 ili 8.731420123..
Wot ги р'чка сите, и по пораки им запнува за оцени да дадат, многу му е битно. И мене ме убеди, џубре. А убаво си дававме бумбари и малини...Епа тоа е, ако се најдам прозван, секогаш пробувам да одговорам, незнам зошто некои се интересираат толку многу како и зошто ги оценувам филмовите...![]()
Wot ги р'чка сите, и по пораки им запнува за оцени да дадат, многу му е битно. И мене ме убеди, џубре. А убаво си дававме бумбари и малини...