Океј, ако тоа е некаков показател, тогаш повеќе се сложувам со твојот вкус и размислување
. Уствари не требаше да биде ни прашање, по размени на мислења со тебе имам увидено дека имаме слични вкусови за филмови
. Работава беше да не се карате, некако пресериозно навлеговте во дискусијата.
Wot, те сакам брат, ама не си во право овој пат .
После се вреѓаш кога генерализираат луѓето, сте биле сите промискуитетни.. ако паѓаш на една пијачка, no wonder.
Овојпат на еден пост..
Прочитај што мислам за Дениро, зошто го етикирав преценет, иако се објаснив дека 5 филмови за кои тој е виновен можат лесно да бидат во трка за најдобри филмови на сите времиња.
Гледај го Оblivion и пишај, вред? Да напоменам дека јас сум голем фан на блокбастери/сајфај? Ио го исхејта Pacific Rim на невидено, јас барем давам шанса, не влегувам со предрасуди.
Никаде не напишав Forest Gump не е ништо посебно, туку реков сум повеќе фан на Into the Wild од мои причини, не според квалитет.
На Godfather му ја намалив 10ката затоа што бев во право, не е за повеќе пати гледање, одличен филм е, ама е досаден еднаш годишно религиозно да го прегледуваш, како јас некои.
Аnother Earth мојата рецензија и зошто мислам дека беше преценет, додека пак истата година искочи Melancholia, Ио го хејташе. Go figure.
На LOST и се нафрлија сите заради финалето, па така цела лост мене ми го оправда финалето. Беше фантастична вожња и не гледам серии ради финале, кога со години ме воодушевувала.
Only God Forgives.. тужете ме, I'm kinda Lynch guy, обожавам суреализам и симболика. The Place Beyond the Pines не заслужува повеќе од 4-ка. Факт.
Историја.
FRIENDS.
Radiohed forever.
LOST ќе опростам, оти и ти, и Iо заслужувате мало расветлување како стојат работите за серии, али ајде, да не ја згаснеме и таа трошка љубов што останала.
Aма за разлика од џрејгонскај, ти имаш надеж, изгледај ги Oblivion и спореди го со, еве, Pacific Rim. И кажи дали има нешто лошо во роботи.
Оти сите роботи се.. wait for it... летечки канти.
Hintword: Real Steel.