Io Sono Interista
The original, one and only IoSono.
- Член од
- 21 декември 2007
- Мислења
- 29.223
- Поени од реакции
- 63.060
Форест Гамп не е филм за Форест Гамп. Тоа кога ќе го утнете, џабе се објаснувања.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мене ме инспирираше/се напалив на други работи покрај тоа:
- изопачените вредности на општеството се лејм. Пари, професија, лицемерие...каде е тука среќата?

http://www.imdb.com/title/tt0071615/Форест Гамп не е филм за Форест Гамп. Тоа кога ќе го утнете, џабе се објаснувања.
Ако само јас сум од твоја страна, треба да се преиспиташ малку...just sayinДобра испадна дискусијата, изгледа само јас и Pluh не сме фасцинирани од убавината на Форест Гумп![]()
Не сум го гледал Oblivion, но имам чувство дека ќе ми се допадне. Том Круз не ми се допаѓа како карактер (не актер), а кога сме кај актерство сегде го пикаат ради името и тоа додатно ми иде не нерви, иако некои од омилените sci-fi/action парчиња ми се негови филмови (Mission Impossible, Vanilla Sky, Minority Report etc.). Филмов, како и многу други, заслужуваа(т) некое друго име во водечка улога освен него. That being said, сигурен сум дека нема полоши sci-fi остварувања од The Darkest Hour и Battleship, и дека Oblivion и After Earth колку и да се со маани и непосакани водечки улоги, нема да можат да ги заземат тие места кај мене во листа. Абсолутно дно кога се работи за научна фантастика според мене.
Pacific Rim баш пред да го гледам ми го спичкаа расположението со јадење гомна за филмот, скоро до спојлерство, и очекував да биде хејтан филм од моја страна, но пријатно се изненадив. Ретко кога блокбастери ме изненадуваат пријатно. Ќе направам рецензија за филмот во скоро време, ќе пишам зошто од моја гледна точка, од мене истиот има 8ца. Ќе ги гледам и двата филма и ќе видам what's the whole fuss about, и дали повеќе со Io Sono или со Wot ќе бидам близу со впечатоците.
Дотогаш, enough bickering. Its just a fucking movie comrades. И двајцата сте делум во право за многу работи.

Зафркаваш ? Некој кењал за Пацифик Рим ?![]()
Charlie Day e у Пасифик Рим
WILDCARD BITCHES!!!
.