Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

Samurai Jack

Penspinner
Член од
15 април 2012
Мислења
3.667
Поени од реакции
8.725
Мене North by Northwest ми е еден од омилените филмови на Хичкок. Можеби само Vertigo ми е поубав од него. Јас би го препорачал на секого затоа што е од оние убави филмови кои ги гледаш одново и одново, а како да ги гледаш ко прв пат.
Му немам гледано акција филм на Хичкок, претежно гледам мистерија и сите такви филмови од него ми се изгледани, се надевам дека и овој ќе ми биде добар. Ќе го пуштам чим го препорачуваш. :)

Член од
7 јули 2013
Мислења
1.844
Поени од реакции
12.094
Hot Fuzz e крими комедија налик Снеч или ..?Што мислење имате за филмов да знам дали да го гледам.

• Ми се допаѓа
Reactions: Nro

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.650
Поени од реакции
59.617
Hot Fuzz e крими комедија налик Снеч или ..?Што мислење имате за филмов да знам дали да го гледам.
Мојата наметка за невидливост функционира...

Доста прашувате фрлете се на данлоад

Член од
5 април 2012
Мислења
8.152
Поени од реакции
8.946
Како да беше малку срањето со Авенџери сега и Бетмен ќе го вметнат во вториот дел на Супермен.

Глупости !

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.635
Поени од реакции
31.850
Денеска го гледа Goodfellas повторно, после неколку години (можеби 5-6 да имаа поминато од кога прв пат го гледав). Го гледав ради дискусијата со Кум која се разви и дојдов до следниов заклучок- Никако подобар од Кум :) Веднаш по завршувањето на филмот се присетив на некои клучни моменти од Кум, кои лесно ми помогнаа без двоумење да го зациментирам ставот кој погоре во една реченица го пишав.

Инаку некој предлог за суреализам, психоделичен, истрипан филм ко Eraserhed и слично. Изгледав едно 10 во минативе недела дена, но да се пробам и тука, некој од искуство да прати. Му се думам на Dreams

Член од
5 април 2012
Мислења
8.152
Поени од реакции
8.946
Го има Обливион во HD односно HDTV снимка. Супер е сликата само што има кинески букви како subtitles.

Член од
2 октомври 2008
Мислења
3.434
Поени од реакции
7.286
Scary MoVie 5 2013 RC BDRip LiNE x264-HiGH

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.525
Поени од реакции
7.004
^ Го изгледав петкава, арен е ама не како претходните делови. Дали 2 пати се насмеав, повеќето од сцените се веќе видено, и многу сцени потсеќаа на The three stooges, со оној издудлан хумор за благо ретардирани деца :)

Член од
1 декември 2011
Мислења
2.680
Поени од реакции
3.053
^eat shit.
Seven psycjopaths go iznafalivte i na kraj nisto posebno ne ispadna. Koga veke sporeduvme, biram in bruges.
Bolje story, u nego ne glumi christopher, ubava lokacija and collin tamu e badass but still has a heart.
I mi fali sex u seven psychopaths. I toa so marty, a ne so billy retardiraniot ili the vietnameese. Dobro mu rece stariot zenskite likovi tapa mu se. Nema zenski.
In bruges poubavo go doziveav :'-)

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.492
Ако нема секс, и ако си го доживеала поубаво, нема шанси SP да е подобар! :D