Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.654
Поени од реакции
59.640
Atlantic Rim e од Asylym студиото, направија милиони со ефтини копии, отпорни се на секаков вид тужби...

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.947
Добар Iron Men 3 можда не толку колку првите 2 дела али ипак заслужува 7ка на ИМДб.

Член од
5 април 2012
Мислења
8.152
Поени од реакции
8.946
Не сум сигурен за другиот лик дали беше постојано во истиот костум (мислам не). Како бре може да не е чудно, веројатно во 4-5 дена е целото дејство тој е постојано во истата облека.

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.654
Поени од реакции
59.640
Фантастична дискусија на еден пратеник во Канадскиот парламент и прекрасен одговор од Министерот за Надворешни (внимание како изговара дека е посветен :) ) до кој беше упатено прашањето.

*одлично ги тролаат нивните соседи Американците кои очигледно имаат огромен страв од Зомби Апокалипса
На погрешно место си отворил тема :)

Канадските парламентарци го тролаат World War Z :)

Jolaks

"Keep your fiends close, but your enemies closer"
Член од
16 јули 2013
Мислења
53
Поени од реакции
50
a7b49c14138f04a633151f309d4166ab_thumbnail.jpg

Шо мислење имате за филмов?

Член од
5 април 2012
Мислења
8.152
Поени од реакции
8.946
All the President's Men
Филм кој што има добиено 4 Оскари и ја обработува темата за тоа како 2ца новинари (кои потоа имаат добиено и пулицерова награда) од Вашинготн Пост го разоткриваат Ватергејт скандалот. Пред една недела на Дисковери Чанел одеше и документарна посветена на истата тема со наслов All the president's men - revisited слидна драма на која и дадов 8/10

Член од
5 април 2012
Мислења
8.152
Поени од реакции
8.946
Па може да кажеш дека е досаден, мислам дека само на луѓето што сакаат политички драми може да им биде интересен и што се заинтересирани за скандалот. Мала потенцијална публика е тоа.

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.654
Поени од реакции
59.640
Сакам политички драми, ама овој ми беше многу досаден. Може да е само мој личен впечаток но тоа е...

Член од
5 април 2012
Мислења
8.152
Поени од реакции
8.946
Хаха ок е, нема да те хејтам јас заради тоа како некои тука што ги хејтаа оние што не го гледаат Дејвид Линч. Ако дел и од тие што викаат дека ги сакаат неговите филмови се мачат да ги разберат.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.689
Поени од реакции
34.202
Io Sono Interista; го репризираше Goodfellas?
Јас Godfather да, се мислам дали и продолженијата.. А, симнати.. (n)

Не само што го губи статусот за филм над филмовите, туку освен трката таму ја губи кај мене и 10ката. 9-ка.
Од што е досаден и глорифициран. И оти го нема Пеши.
И да, Пачино го надглуми Брандо. И заради него се мислам да ги репризирам и другиве сега.
Инаку...

--

Инаку, конечно го изгледав Wreck-It Ralph. (n)
Хајпот не ви е пријател.
You've heard it here.

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.654
Поени од реакции
59.640
Io Sono Interista; го репризираше Goodfellas?
Јас Godfather да, се мислам дали и продолженијата.. А, симнати.. (n)

Не само што го губи статусот за филм над филмовите, туку освен трката таму ја губи кај мене и 10ката. 9-ка.
Од што е досаден и глорифициран. И оти го нема Пеши.
И да, Пачино го надглуми Брандо. И заради него се мислам да ги репризирам и другиве сега.
Инаку...
Ти го губиш статусот на форумов. Само фајкла ти остана :giggle:

Го немам репризирано поради невреме. Симнат е и прв на листа.

Kajgana Shop

На врв Bottom