Io Sono Interista
The original, one and only IoSono.
- Член од
- 21 декември 2007
- Мислења
- 29.165
- Поени од реакции
- 62.672
Не е како ништо друго 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Веднаш по завршувањето на филмот се присетив на некои клучни моменти од Кум, кои лесно ми помогнаа без двоумење да го зациментирам ставот кој погоре во една реченица го пишав.А на пример да имаше секс сцена со Кристофер ?^eat shit.
Seven psycjopaths go iznafalivte i na kraj nisto posebno ne ispadna. Koga veke sporeduvme, biram in bruges.
Bolje story, u nego ne glumi christopher, ubava lokacija and collin tamu e badass but still has a heart.
I mi fali sex u seven psychopaths. I toa so marty, a ne so billy retardiraniot ili the vietnameese. Dobro mu rece stariot zenskite likovi tapa mu se. Nema zenski.
In bruges poubavo go doziveav :'-)
А мене па баш затоа и повеќе ми се допадна SPIn Bruges е подобар зашто е дарк и со малку нарација
стај ги у темата бе вот

Помири се со вистината.Io, по колку им плаќаш на луѓево..
Neeee!
So Collin i Kyra. Kako se smiruvaat trebase na kraj.
Kolku utki mi imase psihopative, epten.
Mu ja upukaa zenata, i ja stai glavata so krv u skut i edvaj imase krv na nego koga stana.
I momentot billy koa im ja objasnuva the shootout, istata faca ko dvajcava ja imav.
I kako collin vozese perfektno otkako ispi cela flasa burbon, sam?
I baska, na kraj ne ispadnaa 7, nego 6. Billy za dvajca e psycho. That much psycho.
Edini highlight mi bese bonny the dog i ljubovta na "mafijasot" prema bonny :-D
Koja budala, a Bonny go predade na kraj...
Pies. I dvajcata imaa zeni niggas. I toa ne mi se svigjase.
Гледам и 2.5 men, дури и без Чарли...Pluh нека ви се множат годините, да сте здрави и живи, само едно прашање - знае Мокјументари дека гледаш How I met your mother? Кај мене тоа се води како изневерување.
and we all know that went greatПодобро нека земе да напише некоја мајндфак книга, според која ќе се направи уште едно ремек-дело, бар приближно до ова![]()