А на пример да имаше секс сцена со Кристофер ?^eat shit.
Seven psycjopaths go iznafalivte i na kraj nisto posebno ne ispadna. Koga veke sporeduvme, biram in bruges.
Bolje story, u nego ne glumi christopher, ubava lokacija and collin tamu e badass but still has a heart.
I mi fali sex u seven psychopaths. I toa so marty, a ne so billy retardiraniot ili the vietnameese. Dobro mu rece stariot zenskite likovi tapa mu se. Nema zenski.
In bruges poubavo go doziveav :'-)
А мене па баш затоа и повеќе ми се допадна SPIn Bruges е подобар зашто е дарк и со малку нарација
стај ги у темата бе вот
Помири се со вистината.Io, по колку им плаќаш на луѓево..
Neeee!
So Collin i Kyra. Kako se smiruvaat trebase na kraj.
Kolku utki mi imase psihopative, epten.
Mu ja upukaa zenata, i ja stai glavata so krv u skut i edvaj imase krv na nego koga stana.
I momentot billy koa im ja objasnuva the shootout, istata faca ko dvajcava ja imav.
I kako collin vozese perfektno otkako ispi cela flasa burbon, sam?
I baska, na kraj ne ispadnaa 7, nego 6. Billy za dvajca e psycho. That much psycho.
Edini highlight mi bese bonny the dog i ljubovta na "mafijasot" prema bonny :-D
Koja budala, a Bonny go predade na kraj...
Pies. I dvajcata imaa zeni niggas. I toa ne mi se svigjase.
Гледам и 2.5 men, дури и без Чарли...Pluh нека ви се множат годините, да сте здрави и живи, само едно прашање - знае Мокјументари дека гледаш How I met your mother? Кај мене тоа се води како изневерување.
Подобро нека земе да напише некоја мајндфак книга, според која ќе се направи уште едно ремек-дело, бар приближно до ова