Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

Член од
2 октомври 2008
Мислења
3.434
Поени од реакции
7.286
In Bruges е подобар зашто е дарк и со малку нарација

стај ги у темата бе вот

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
^eat shit.
Seven psycjopaths go iznafalivte i na kraj nisto posebno ne ispadna. Koga veke sporeduvme, biram in bruges.
Bolje story, u nego ne glumi christopher, ubava lokacija and collin tamu e badass but still has a heart.
I mi fali sex u seven psychopaths. I toa so marty, a ne so billy retardiraniot ili the vietnameese. Dobro mu rece stariot zenskite likovi tapa mu se. Nema zenski.
In bruges poubavo go doziveav :'-)
А на пример да имаше секс сцена со Кристофер ?

In Bruges е подобар зашто е дарк и со малку нарација

стај ги у темата бе вот
А мене па баш затоа и повеќе ми се допадна SP :)

Член од
1 декември 2011
Мислења
2.680
Поени од реакции
3.053
Neeee!
So Collin i Kyra. Kako se smiruvaat trebase na kraj.
Kolku utki mi imase psihopative, epten.
Mu ja upukaa zenata, i ja stai glavata so krv u skut i edvaj imase krv na nego koga stana.
I momentot billy koa im ja objasnuva the shootout, istata faca ko dvajcava ja imav.
I kako collin vozese perfektno otkako ispi cela flasa burbon, sam?
I baska, na kraj ne ispadnaa 7, nego 6. Billy za dvajca e psycho. That much psycho.
Edini highlight mi bese bonny the dog i ljubovta na "mafijasot" prema bonny :-D
Koja budala, a Bonny go predade na kraj...

Pies. I dvajcata imaa zeni niggas. I toa ne mi se svigjase.

Болиглава

A cold fact
Член од
16 јуни 2007
Мислења
4.701
Поени од реакции
2.353
Neeee!
So Collin i Kyra. Kako se smiruvaat trebase na kraj.
Kolku utki mi imase psihopative, epten.
Mu ja upukaa zenata, i ja stai glavata so krv u skut i edvaj imase krv na nego koga stana.
I momentot billy koa im ja objasnuva the shootout, istata faca ko dvajcava ja imav.
I kako collin vozese perfektno otkako ispi cela flasa burbon, sam?
I baska, na kraj ne ispadnaa 7, nego 6. Billy za dvajca e psycho. That much psycho.
Edini highlight mi bese bonny the dog i ljubovta na "mafijasot" prema bonny :-D
Koja budala, a Bonny go predade na kraj...

Pies. I dvajcata imaa zeni niggas. I toa ne mi se svigjase.

Koлку само лошо си го изгледала филмов еј. Си се фатила на детали, шо не се ни толку битни а филмот е многу повеќе од тоа колку крв и истекла на жена му од Вокен. Ако другиве работи ги сметаш како утки... шта речи. Also... racist.

Плус ги имаш Роквел, Фарел, Вокен, Вуди Харелсон, Том Вејтс! Сите вклопени во кул филм со уште покул дијалози.

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.405
Поени од реакции
25.269
Pluh нека ви се множат годините, да сте здрави и живи, само едно прашање - знае Мокјументари дека гледаш How I met your mother? Кај мене тоа се води како изневерување.

Член од
2 октомври 2008
Мислења
3.434
Поени од реакции
7.286
Pluh нека ви се множат годините, да сте здрави и живи, само едно прашање - знае Мокјументари дека гледаш How I met your mother? Кај мене тоа се води како изневерување.
Гледам и 2.5 men, дури и без Чарли...

i got my hoe on a leash :Dhttp://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=cYU0TA6QhIg#t=83s

Член од
2 октомври 2008
Мислења
3.434
Поени од реакции
7.286
Се уплашив...помислив ќе прават филм ФЦ2. Мега клише, па дури и стрип да е.
Кој би рекол дека Нараторот и Марла ќе имаат дете и детето ќе биде wannabe Tyler...

Не знам, можеби би бил добар стрипот, ама зошто да чепкаш нешто што е веќе совршено?

AceCaleb

Деспот на Адот
Член од
31 декември 2007
Мислења
5.914
Поени од реакции
11.283

Kajgana Shop

На врв Bottom