- Член од
- 10 октомври 2011
- Мислења
- 6.249
- Поени од реакции
- 10.355
Мене ми беше супер филм, али Вес ти е баш пример за love/hate автор.Ne deka mi e mene omilen, no e vpecatliv komichen film.
Мене ми беше супер филм, али Вес ти е баш пример за love/hate автор.Ne deka mi e mene omilen, no e vpecatliv komichen film.
GBH univerzalno e prifaten i specifichen, no Blade Runner 2049 ..shokantno spor film kako skoro se drugo od DenisЗа GBH мислат дека ќе те линчуваат.![]()
не постои такво нешто must watch, кум сеуште не ми e гледан ,ни планирам некад да ги гледамЦелиов муабет ме потсеќа на тема тематика што ја начнавме пред година две баш во оваа тема. Еве Ио веќе во неколку коментари и must watch филмови спомнува филмови од пред 20-30 години.
Имаме ли некој критериум што спаѓа под must watch? Или ајде поконкретен да бидам, што за вас е must watch од последниве 10-20 години? Кој филм би оставил белег како Кум, Шошенк, Гудфелас, Форест итн. Инсепшн и Интерстелар се единствени што би ги предложил на било кој и да ме праша.
А кога ја префрливме дискусијата за all time must watch филмови, јас мислам зборевме за задњи 2-3 години.Затоа што не ме разбираш: кога предлагаш ваков филм во must watch филмови, стави една ѕвездичка и напомени дека филмот е something completely different, дека влегува во категорија hate it or love it филмови, или нешто слично.
Колку луѓе воопшто никогаш и не слушнале за филмот? Колку луѓе не слушнале за Кум, Шошенк, Гудфелас, Лорд оф д Рингс, Форест, Инсепшн, Интерстелар, Стар Ворс, Бек то д фјучр... тоа ти се must watch филмови.
Што е ново?Не сум ти лут тебе, @wot џубрето ме нервира.
Grand Budapest Hotel
Блејд Ранер кецот ми беше смече од филм, а двојката не ни планирам да ја гледам. На крај краева се е субјективно и глејте што сакате.GBH univerzalno e prifaten i specifichen, no Blade Runner 2049 ..shokantno spor film kako skoro se drugo od Denis
Субјективна листа од тие што ми текнуваат:Целиов муабет ме потсеќа на тема тематика што ја начнавме пред година две баш во оваа тема. Еве Ио веќе во неколку коментари и must watch филмови спомнува филмови од пред 20-30 години.
Имаме ли некој критериум што спаѓа под must watch? Или ајде поконкретен да бидам, што за вас е must watch од последниве 10-20 години? Кој филм би оставил белег како Кум, Шошенк, Гудфелас, Форест итн. Инсепшн и Интерстелар се единствени што би ги предложил на било кој и да ме праша.
Bez razlika, filmot navleze vo internet kulturata, go ostavi svojot beleg.GBH univerzalno e prifaten i specifichen, no Blade Runner 2049 ..shokantno spor film kako skoro se drugo od Denis
Кум е филм што им се допаѓа и на клошари од улица, багабонти и на интелектуалци. Гледај го.не постои такво нешто must watch, кум сеуште не ми e гледан ,ни планирам некад да ги гледам
скоро го гледав Pulp Fiction цело време мислев дека Траволта е главната фаца у филмов, испадна Брус Вилис дека е човекот што не ебе жива сила