Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

Samurai Jack

Penspinner
Член од
15 април 2012
Мислења
3.667
Поени од реакции
8.725
Кој ќе каже полош филм од "Железниот" има од мене 20 лајка...

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Кој ќе каже полош филм од "Железниот" има од мене 20 лајка...
Кој Железен? Мислиш на човекот што пегла или?
--- надополнето: 2 април 2013 во 01:08 ---
Сега видов да.

Хипстерај малце а ? :D :D

Железниот 2 ми беше најдобар од сите Марвел филмови.

Глеј го Капетан УСА. Е ако не ти се свиѓал Железниот онда баш ме интересира како ќе реагираш за Капт. УСА :D

Samurai Jack

Penspinner
Член од
15 април 2012
Мислења
3.667
Поени од реакции
8.725
Кој Железен? Мислиш на човекот што пегла или?
--- надополнето: 2 април 2013 во 01:08 ---
Сега видов да.

Хипстерај малце а ? :D :D

Железниот 2 ми беше најдобар од сите Марвел филмови.

Глеј го Капетан УСА. Е ако не ти се свиѓал Железниот онда баш ме интересира како ќе реагираш за Капт. УСА :D
Нееее, од Марвел филм веќе у живот не гледам, си ја научив лекцијата... Озбилно бе 2ката најдобар ти беше или ме тролаш? Кецот беше за нијанса подобар ама за нијанса! :LOL:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Нееее, од Марвел филм веќе у живот не гледам, си ја научив лекцијата... Озбилно бе 2ката најдобар ти беше или ме тролаш? Кецот беше за нијанса подобар ама за нијанса! :LOL:
Не те тролам сериозен сум

Сите останати на Марвел ми се просек или под просек освен Железара 2ката. Али добро мене ми се свиѓаше и Терминатор 4ката и X-Меn origins:Wolverine така да.. :D

И некад ептен ако ти е досадно глеј го Капт. УСА па сподели впечатоци :D

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.689
Поени од реакции
34.202
Не те тролам сериозен сум

Сите останати на Марвел ми се просек или под просек освен Железара 2ката. Али добро мене ми се свиѓаше и Терминатор 4ката и X-Меn origins:Wolverine така да.. :D

И некад ептен ако ти е досадно глеј го Капт. УСА па сподели впечатоци :D
Moментот кога сите престанавме да го читаме повеќе dragonsky, одсеганатаму попознат под he who shall not be named.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Moментот кога сите престанавме да го читаме повеќе dragonsky, одсеганатаму попознат под he who shall not be named.
Fuck you. I'll have my own thread with blackjack,hookers and железарија.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.689
Поени од реакции
34.202
Plah went full hipster со Вуди Ален сеа со Зак сака да се искупи.
Вуди ми е океј мене, просек, ама ми е поим, синоним за хипстерај.
Plah what is up with that?

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.407
Поени од реакции
25.283
Pluh со две рецензии за два прејаки филмови едно по друго, добар, добар... :D Првата демек на заебанција, ама не сака да признае дека е хипстер. :D
Вуди ми е океј мене, просек, ама ми е поим, синоним за хипстерај.
Таман го постирав мојов пост се појави и твојов, двата за Плух-от. :oops:
Не се слагам со ова некако, Вуди никогаш не ми бил поим за хипстерај, можда затоа што не им го давам на хипстерите да го имаат за "свој"... поим ипол за хипстерај според мене е Џим Џармуш. :D

Член од
2 октомври 2008
Мислења
3.434
Поени од реакции
7.286
НЕ Е ЗА ХИПСТЕРИ ВУДИ!

Арно шо не пишував рецензии за филмови до сеа, ќе ме направевте поголем хипстер од VLJ

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.689
Поени од реакции
34.202
Pluh со две рецензии за два прејаки филмови едно по друго, добар, добар... :D Првата демек на заебанција, ама не сака да признае дека е хипстер. :D

Таман го постирав мојов пост се појави и твојов, двата за Плух-от. :oops:
Не се слагам со ова некако, Вуди никогаш не ми бил поим за хипстерај, можда затоа што не им го давам на хипстерите да го имаат за "свој"... поим ипол за хипстерај според мене е Џим Џармуш. :D
Хахахаха, колку се согласувам само за Џим!
Што се Вуди тиче, некако си го присвоија, дека му помина некако времето, ако си го гледал на тв, тоа е, или пред времето на хипстер движењето, беше квалитет меѓу другиве, сега да симнеш Вуди филм освен ако тек искача нели со исклучок, ми е ептен хипстерски. :D A што се Плух тиче, сите го заприметивме. Излези од плакарот Плух!

Kajgana Shop

На врв Bottom