После ќе го репризирам Die Hard... bitch!После то префрли се на Lethal weapon.
Железниот 2?Кој ќе каже полош филм од "Железниот" има од мене 20 лајка...
Кој Железен? Мислиш на човекот што пегла или?Кој ќе каже полош филм од "Железниот" има од мене 20 лајка...
Нееее, од Марвел филм веќе у живот не гледам, си ја научив лекцијата... Озбилно бе 2ката најдобар ти беше или ме тролаш? Кецот беше за нијанса подобар ама за нијанса!Кој Железен? Мислиш на човекот што пегла или?
--- надополнето: 2 април 2013 во 01:08 ---
Сега видов да.
Хипстерај малце а ?![]()
Железниот 2 ми беше најдобар од сите Марвел филмови.
Глеј го Капетан УСА. Е ако не ти се свиѓал Железниот онда баш ме интересира како ќе реагираш за Капт. УСА![]()
Не те тролам сериозен сумНееее, од Марвел филм веќе у живот не гледам, си ја научив лекцијата... Озбилно бе 2ката најдобар ти беше или ме тролаш? Кецот беше за нијанса подобар ама за нијанса!![]()
Moментот кога сите престанавме да го читаме повеќе dragonsky, одсеганатаму попознат под he who shall not be named.Не те тролам сериозен сум
Сите останати на Марвел ми се просек или под просек освен Железара 2ката. Али добро мене ми се свиѓаше и Терминатор 4ката и X-Меn origins:Wolverine така да..
И некад ептен ако ти е досадно глеј го Капт. УСА па сподели впечатоци![]()
Fuck you. I'll have my own thread with blackjack,hookers and железарија.Moментот кога сите престанавме да го читаме повеќе dragonsky, одсеганатаму попознат под he who shall not be named.
Таман го постирав мојов пост се појави и твојов, двата за Плух-от.Вуди ми е океј мене, просек, ама ми е поим, синоним за хипстерај.
Хахахаха, колку се согласувам само за Џим!Pluh со две рецензии за два прејаки филмови едно по друго, добар, добар...Првата демек на заебанција, ама не сака да признае дека е хипстер.
Таман го постирав мојов пост се појави и твојов, двата за Плух-от.
Не се слагам со ова некако, Вуди никогаш не ми бил поим за хипстерај, можда затоа што не им го давам на хипстерите да го имаат за "свој"... поим ипол за хипстерај според мене е Џим Џармуш.![]()