Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Кој ќе каже полош филм од "Железниот" има од мене 20 лајка...

Кој ќе каже полош филм од "Железниот" има од мене 20 лајка...
Кој Железен? Мислиш на човекот што пегла или?
--- надополнето: 2 април 2013 во 01:08 ---
Сега видов да.

Хипстерај малце а ? :D :D

Железниот 2 ми беше најдобар од сите Марвел филмови.

Глеј го Капетан УСА. Е ако не ти се свиѓал Железниот онда баш ме интересира како ќе реагираш за Капт. УСА :D

Кој Железен? Мислиш на човекот што пегла или?
--- надополнето: 2 април 2013 во 01:08 ---
Сега видов да.

Хипстерај малце а ? :D :D

Железниот 2 ми беше најдобар од сите Марвел филмови.

Глеј го Капетан УСА. Е ако не ти се свиѓал Железниот онда баш ме интересира како ќе реагираш за Капт. УСА :D

Нееее, од Марвел филм веќе у живот не гледам, си ја научив лекцијата... Озбилно бе 2ката најдобар ти беше или ме тролаш? Кецот беше за нијанса подобар ама за нијанса! :LOL:

Нееее, од Марвел филм веќе у живот не гледам, си ја научив лекцијата... Озбилно бе 2ката најдобар ти беше или ме тролаш? Кецот беше за нијанса подобар ама за нијанса! :LOL:
Не те тролам сериозен сум

Сите останати на Марвел ми се просек или под просек освен Железара 2ката. Али добро мене ми се свиѓаше и Терминатор 4ката и X-Меn origins:Wolverine така да.. :D

И некад ептен ако ти е досадно глеј го Капт. УСА па сподели впечатоци :D

Не те тролам сериозен сум

Сите останати на Марвел ми се просек или под просек освен Железара 2ката. Али добро мене ми се свиѓаше и Терминатор 4ката и X-Меn origins:Wolverine така да.. :D

И некад ептен ако ти е досадно глеј го Капт. УСА па сподели впечатоци :D

Moментот кога сите престанавме да го читаме повеќе dragonsky, одсеганатаму попознат под he who shall not be named.

Moментот кога сите престанавме да го читаме повеќе dragonsky, одсеганатаму попознат под he who shall not be named.
Fuck you. I'll have my own thread with blackjack,hookers and железарија.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom