Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

Ptolomej

Дрвен адвокат
Член од
7 август 2005
Мислења
1.765
Поени од реакции
1.055
Моја претпоставка е дека на крајот принцот ќе се смува со ловџијата, а Снежето ќе се смува со кралицата.

Анти-логиката налага такво сценарио.
Нема да е лошо да ја видиме Гал Гадот еден на еден со девојка...ама не со оваа :D

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.131
Поени од реакции
9.085
Го гледав Juror 2. Дури на крај видов дека бил од Clint Eastwood а и ќерка му, сва среќа, имаше некоја ситна улога - другата екипа беше ок на имиња па и на деливери. Проблемот мене ми беше скриптата. Одамна немав пуштено филм и си реков ништо како судска драма да ми разгори љубовта кон филмовите, но имаше премногу кринџ моменти за мене за да воопшто добие пролазна. Трејлерот има спојлери за момент што се случува после пола саат но е нешто што го движи цел филм па затоа внимавајте! Или не, не сум полиција. 2.

Го гледав и Deadpool x Wolverine. Филмот е како долг SNL скеч со многу референци. Сепак ме расположи. 3.
И јас го гледав пред некој ден истиов филм па после си пуштив Runaway Jury.

Член од
7 јули 2013
Мислења
1.882
Поени од реакции
12.347
И јас го гледав пред некој ден истиов филм па после си пуштив Runaway Jury.
Многу добро филмче, го начекав пред некоја недела на ТВ1000. Џин Хекман и Дастин Хофман во свој елемент.

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.748
Поени од реакции
43.737
Шупациве дизни сега целата вина на циганчево Рејчел Зеглер сакаат да ја фрлат под автобус како го ругала стариот филм, како била за Палестина, итн. Као да вчера беше тоа а не пред една година.

Член од
9 февруари 2016
Мислења
1.539
Поени од реакции
3.803
Никој не може намерно до толку да уништи филм. Во најлош случај филмот ќе изгуби 1-2 поени поради политичка или религиска пристрасност, сме го виделе тоа многупати. Некогаш може да добие 1-2 поени плус на национална база, се закачила пола држава да става 10-ки...
Рејтингот на имдб не е просек, мојот глас со 13 години акаунт не е ист со некој што направил акаунт вчера.

Член од
24 април 2008
Мислења
11.205
Поени од реакции
12.867
Претпоставував дека е дупенка во здрав мозок, но знаејќи каков фосил од неандерталец го води тоа списание, морав да проверам за да се уверам дека е лажна вест. :D

Fact Check: No, Russian Bots Didn’t Cause Snow White to Bomb at the Box Office

Иако да бидеме искрени, да победеше Камал кан хиената на претседателските избори кои се одржаа на 5 ноември 2024, Дизни со задоволство ќе излезеше со вакви лаги, сепак имаат повеќедецениски искуства од областа на пропагандата, вклучувајќи ја и цела Втора Светска Војна за експериментирање и применување на практична воена пропаганда.

Член од
10 октомври 2011
Мислења
6.228
Поени од реакции
10.318
Филмов за Дражен многу празен филм, приказна нула. Боље да гледав документарец.

Kajgana Shop

На врв Bottom