Io Sono Interista
The original, one and only IoSono.
- Член од
- 21 декември 2007
- Мислења
- 28.802
- Поени од реакции
- 60.724
Веројатно во кафез биле кучињата, едно починало, други 2 или 3 преживеале.
Мене ми беше многу забавен. Уживав во филмот, се изнасмеав за сите пари. ПлусЗошто толку висок рејтинг за Анора? Многу просечен филм ми беше
Освен хистериите што ги имаше чат пат, сценариото не беше ништо wow, па дури и 5 оскари… no comment.
Кога отворив ден после оскарите да прочитам за филмот, кога прочитав американци-руси на прва помислив русите и јенките пробуват да ги затоплат односите сега па политиката замешила прсти и во оскарите.Зошто толку висок рејтинг за Анора? Многу просечен филм ми беше
Освен хистериите што ги имаше чат пат, сценариото не беше ништо wow, па дури и 5 оскари… no comment.
Моја претпоставка е дека на крајот принцот ќе се смува со ловџијата, а Снежето ќе се смува со кралицата.можеби е геј новиов принц, на крај открива дека сака cock.
Во право е Ио. Мора да е и филмот лош чим е волку ниска оценката. Тоа со бојата на кожата на актерката (не е циганка туку хиспаник-европа, татко и е пољак мајка и колумбијка) може една две оцени да и намали. Има многу луѓе кои не се замараат со овие работи и гласаат објективно што значи за 1.9 рејтинг треба да е многу лош.како не може да е лош кога ја јебе целата прикаска од оригиналот. Башка што ставиле циганка да глуми SNOW WHITE. Што подалеку од тоа. Нула треба да е реална оценка.